Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 04:35
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγού μετά από τροχαίο στη Λαμία – Δείτε το βίντεο






Βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση απεγκλωβισμοί ενός νεαρού οδηγού έπειτα από τροχαίο στις Λιβανάτες Φθιώτιδας δημοσιεύει η τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε ένα σημείο το οποίο οι κάτοικοι της περιοχής χαρακτηρίζουν «καρμανιόλα» και για το οποίο φοβούνται ότι σύντομα θα θρηνήσουν θύματα.

Όπως φαίνεται και στις παρακάτω εικόνες, το αυτοκίνητο διαλύθηκε από την πλευρά του οδηγού, ωστόσο, ο 23χρονος που το οδηγούσε βγήκε σώος και χωρίς τραύματα από το ΙΧ. Όμως, όπως προειδοποιούν οι κάτοικοι, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, κάποιος άλλος οδηγός ίσως να μην σταθεί τόσο τυχερός.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν η οδηγός ενός ΙΧ παραβίασε το stop που υπάρχει στον παράδρομο πριν τη γέφυρα που οδηγεί στην παραλία της περιοχής. Το λευκό βανάκι του νεαρού συγκρούστηκε αρχικά με το αυτοκίνητο της γυναίκας και στη συνέχεια με ένα φορτηγό, ενώ κατέληξε κάτω από τη γέφυρα.

Κάτοικοι και διερχόμενοι οδηγοί έτρεξαν να τον βοηθήσουν, ωστόσο, δεν μπορούσαν αφού ο 23χρονος οδηγός είχε εγκλωβιστεί από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου που είχαν μετατραπεί άμορφες μάζες σιδερικών. Έτσι ζητήθηκε βοήθεια της Πυροσβεστικής.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους κυρίως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.