Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 15:28
Τοπικά

Επίσκεψη της Εθνικής ομάδος καλαθοσφαίρισης γυναικών κωφών στο Δήμο Βόλου






Το Δημαρχείο Βόλου επισκέφτηκαν σήμερα τα μέλη της Εθνικής Ομάδος καλαθοσφαίρισης Κωφών γυναικών, η οποία βρίσκεται στο Βόλο κάνοντας το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της για να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Κωφών που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 23/6 – 2/7
Οι 12 αθλήτριες, ανάμεσά τους και οι Βολιώτισσες παίκτριες του Ολυμπιακού Βόλου, Λία Σαρακατσάνη και Λαμπρινή Αγαγιώτη, συνοδευόμενες από τους προπονητές και τους παράγοντες της ομάδας, συναντήθηκαν με τον εκτελούντα χρέη Δημάρχου, κ. Θάνο Θεοδώρου, αλλά και τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, και ευχαρίστησαν τη δημοτική Αρχή, προσφέροντας ένα αναμνηστικό δώρο, για τις ευκολίες που τους δόθηκαν με τη διαμονή τους στους ξενώνες αθλητών και τη χρήση των εγκαταστάσεων σε Νέα Ιωνία και Πορταριά.
Να σημειωθεί ότι η εθνική μας ομάδα θεωρείται από τους ειδικούς ως υποψήφια για ένα μετάλλιο

Επίσκεψη και στη Μητρόπολη

ΚΩΦΟΙ1

Την επίσκεψη της Εθνικής Ομάδος καλαθοσφαίρισης Κωφών γυναικών, η οποία θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Κωφών που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 23/6 – 2/7 δέχθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Η Εθνική ομάδα καλαθοσφαίρισης Κωφών γυναικών, συνοδευόμενη από τους υπεύθυνους προπονητές ζήτησε την ευχή του Μητροπολίτη  στο πλαίσιο της προετοιμασίας της στο Βόλο.
Απο την μεριά του ο κ. Ιγνάτιος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα και ευχήθηκε επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Διένειμε δε σε όλους ένα αντίτυπο της Καινής Διαθήκης.