Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 12:08
Τοπικά

Επίθεση pit bull στο κέντρο του Βόλου






Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στο κέντρο του Βόλου και συγκεκριμένα στη συμβολή της Ερμού με την Γκλαβάνη.Τι ακριβώς συνέβη; Ενα pitbull επιτέθηκε σε μικρόσωμο σκυλί και όλα αυτά μπροστά στα μάτια δεκάδων Βολιωτών που εκείνη την ώρα περπατούσαν αμέριμνοι στο κέντρο της πόλης.

Τόσο το pit bull όσο και ο μικρόσωμος σκύλος, συνοδεύονταν από τους ιδιοκτήτες τους και ήταν δεμένοι με λουριά. Τα δύο σκυλιά φαίνεται να διασταυρώθηκαν και το pit bull άρπαξε από το κεφάλι το μικρότερο, χωρίς να το αφήνει.

Η ιδιοκτήτρια του μικρόσωμου σκύλου και περαστικοί άρχισαν να φωνάζουν και να προσπαθούν να απελευθερώσουν τον άτυχο σκύλο από τα δόντια του pit bull.

Ο ιδιοκτήτης του pit bull ήταν τελικώς εκείνος που κατάφερε να τον απομακρύνει. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το σκυλάκι ήταν καταματωμένο.

Η ιδιοκτήτριά του απευθύνθηκε σε κτηνίατρο και στη συνέχεια ανέφερε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα.

Αυτό πάντως που σχολίαζαν έντονα οι συγκεντρωμένοι στην Ερμού, είναι το γεγονός ότι ένα τόσο επιθετικό από τη φύση του σκυλί, κυκλοφορεί χωρίς φίμωτρο και μάλιστα στην εμπορική αγορά όπου κυκλοφορούν πολλά μικρά παιδιά.