Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 17:50
Ελλάδα

Επίθεση Τζιτζικώστα σε ΣΥΡΙΖΑ και «συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα»






«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλέξει ποιον θέλει για αντίπαλο στη Νέα Δημοκρατία», υπογραμμίζει το επιτελείο του υποψηφίου προέδρου Απόστολου Τζιτζικώστα, το οποίο επιτίθεται, χωρίς να το κατονομάζει, σε εκδοτικό συγκρότημα.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του κ. Τζιτζικώστα επισημαίνεται «η παραίτηση του Γ. Σακελλαρίδη καταδεικνύει την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κάτω από το βάρος της ανικανότητάς της και της αποκάλυψης των ψεμάτων της στον ελληνικό λαό». Ενώ γίνεται αναφορά «στον πανικό των συστημάτων που θέλουν να την κρατήσουν πάση θυσία όρθια» και γι’ αυτό, όπως υποστηρίζεται, «ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί μια συρρικνωμένη και ενοχική Νέα Δημοκρατία, στάσιμη στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Μετά τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνά του, χρησιμοποιεί μέχρι και την ΕΡΤ για την παρουσίαση των δημοσκοπήσεων, που όλοι γνωρίζουν πόσο αναξιόπιστες είναι», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση. «Σε ότι αφορά τις χυδαίες επιθέσεις από συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα που επιχειρεί να παρέμβει απροκάλυπτα στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, όλοι καταλαβαίνουν και τις σκοπιμότητες και τον πανικό τους και το ποια συστήματα εξυπηρετούνται από αυτές», αναφέρεται επίσης.

«Την Κυριακή θα πάρουν την απάντηση από τους Νεοδημοκράτες. Αυτοί και μόνο αυτοί αποφασίζουν», σημειώνει το επιτελείο του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. «Οι Νεοδημοκράτες ξέρουν και τους ξέρουν. Θυμούνται επίσης πολύ καλά τις διαχρονικές επιθέσεις στην παράταξή μας αλλά και τις επιθέσεις στον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά. Καλά κάνουν και πανικοβάλλονται. Η αλλαγή που δεν επιθυμούν έρχεται την Κυριακή 22 Νοεμβρίου. Η Νέα Δημοκρατία θα ξαναγίνει μεγάλη. Για να σταματήσει την καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: protothema