Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 21:54
Παραπολιτικά

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ..;; και ΛΙΓΗ ΕΙΝΑΙ !!






Πλησιάζουν οι γιορτές και λέω να στείλω μερικά ‘’χαιρετίσματα’’ σε αναγνώστες.. ‘’φίλους’’ και ..’’αντίπαλους’’.. ** Προσπαθώ να κρατήσω το κλίμα σε εορταστικούς ρυθμούς.. **..και να παραμερίσω την μιζέρια που θέλει να καθιερωθεί.. από μερίδα οπαδών της απραξίας..
• Ρε σεις.. που θέλετε να γίνετε και υποψήφιοι Σύμβουλοι και Δήμαρχοι … και βουλευτές.. ** Όλο τον χρόνο και μέχρι χθες.. σας ενοχλεί η εορταστική διακόσμηση της πόλης ;;!!
• ..αντί να πείτε… ότι η Δημοτική αρχή κάνει λίγα…** και ‘’εμείς’’ άμα βγούμε(!!;;) θα κάνουμε περισσότερα.. ** – Θα φωτίσουμε όλη την Ιάσωνος.. – θα επεκτείνουμε τον φωτισμό.. και στις συνοικίες… και στους δρόμους προς την Νέα Ιωνία.. και σε όλες τις πλατείες.. ακόμη και τις αυλές στην Καραμπατζάκη**.. και μαζί – εκτός την Παπαρίζου – θα σας φέρουμε και.. την Ρίζου..
• Εσείς.. ψειρίζετε την κότα !!
ΟΥΤΕ ΑΔΕΙΑ…ΦΩΤΟΜΕΤΡΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…!!
• Μετά.. ‘’τρίβατε την κοιλιά’’ σας.. γιατί η Διοίκηση ζήτησε η απόφαση για το ‘’χωριό του Αι Βασίλη’’ .. να είναι με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου… και όχι Οικονομικής Επιτροπής..!! ** Ασε που το ‘’εργοστάσιο σοκολάτας’’ θέλατε να το περάσετε από Αρχιτεκτονική Επιτροπή !!..
• Πάλι καλά.. **.. που δεν ζητήσατε χωροταξική μελέτη και όρους δόμησης Πηλίου… για το ‘’χωριό’’ .. ** ..και άδεια από την Διεύθυνση Βιομηχανίας για το ‘’εργοστάσιο’..
• Στο τέλος.. – ..μιας και δεν ξέρετε να κάνετε ούτε αντιπολίτευση. -.- .. θα αναγκάσετε και όσους.. δεν ψήφισαν τον Μπέο..**.. να τον υπερασπίζονται !!

Η Αλεπού!