Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 01:26
Τοπικά

Εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από τους ΑΝΕΛ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη – «Δεν επιστρέφω στη ΝΔ»






Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ αφήνει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου. Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι δεν ειδοποιήθηκε από τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, ότι αποφάσισε να προτείνει να τεθεί εκτός κυβέρνησης η ίδια, στο πλαίσιο εσωκομματικών ισσοροπιών. Επισήμανε ότι  δεν είναι ικανοποιημένη από τις απαντήσεις που έλαβε από τον κ. Καμμένο, μέσω των μηνυμάτων που αντάλλαξαν.

«Αυτή την περίοδο θα ασχοληθώ με τη δουλειά μου και την οικογένειά μου που δοκιμάστηκε από την ενασχόλησή μου με τα υπουργικά μου καθήκοντα αλλά και το κόμμα για το οποίο έχω κάνει πάρα πολλά» επισήμανε η κ. Χρυσοβελώνη. Τόνισε ότι θα παραμείνει ενεργητική πολιτικά καθώς είναι και περιφερειακή σύμβουλος και ευχήθηκε καλή δύναμη στη νέα κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. «Σίγουρα ένας ανασχηματισμός καθυστερεί εκ των πραγμάτων το κυβερνητικό έργο. Εύχομαι όμως όλα να πάνε καλά. Δεν έχω απολύτως καμία πικρία με όσους συνεργάστηκα στην κυβέρνηση. Δεν μπορώ όμως να διανοηθώ το πως χειρίστηκε το θέμα ο κ. Καμμένος. Δεν είμαι βέβαια αγνώμων απέναντί του. Φαίνεται όμως ότι εκείνος έχει πρόβλημα με μένα» τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη.

«Δεν πάω στη Ν.Δ.»
Εξ άλλου μιλώντας σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό (ραδιο ΕΝΑ) η πρώην Υφυπουργός ΠΟΜΕΔΙ, τόνισε ότι βρίσκεται σε μια στάση αναμονής, προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί προσωπικά, επαγγελματικά και οικογενειακά. Απέκλεισε παράλληλα το ενδεχόμενο να πάει στη ΝΔ. λέγοντας ότι «δεν είμαι πολιτικός γυρολόγος». Όπως υποστήριξε, «οι λόγοι που με ανάγκασαν να φύγω από τη Ν.Δ. που δεν έχει καμιά σχέση με αυτή που όλοι ξέραμε, εξακολουθούν να υπάρχουν».
Όπως τόνισε η ίδια, «είναι πολύ νωρίς για να πάρω αποφάσεις, βρίσκομαι σε στάση αναμονής και ανασυγκρότησης, γιατί υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ρυθμιστούν. Ο χρόνος λειτουργεί θετικά, όλα τα ωραία, όπως και τα άσχημα κρατούν λίγες ημέρες… Αυτό που μας μένει και θα κρατήσω, είναι η εξαιρετική εμπειρία είχα, περνώντας από το Υπουργείο Υποδομών, τις άριστες συνεργασίες, τις εξαιρετικές σχέσεις…»