Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024 10:22
Τοπικά

Εξαγγελίες Καμμένου από το Στεφανοβίκειο






Την ανακήρυξη του Προφήτη Ηλία ως προστάτη της Αεροπορίας Στρατού με απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων, την ανάληψη από την επισκευαστική βάση της μονάδας ενός μεγάλου έργου σε διεθνές επίπεδο και την εκπαίδευση από την 1η ΤΑΞΑΣ όλων των μέσων ελικοπτέρων και από τα 3 σώματα ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Στεφανοβίκειο και στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του προστάτη Αεροπορίας Στρατού Προφήτη Ηλιού του Θεσβίτου.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες με την αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ.κ. Ιγνατίου, ενώ ακολούθησε υπαίθρια δοξολογία και επίδειξη αεροπορικών μέσων, παρουσία του ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένου, ο οποίος κατέφθασε στο στρατόπεδο «Υπολοχαγού (ΠΒ) Περισάκη Γεωργίου» με ελικόπτερο.

Ο διοικητής της μονάδας κ. Παπαναγνώστου διάβασε την ημερήσια διαταγή της ημέρας και αναφέρθηκε στον προστάτη της Αεροπορίας Προφήτη Ηλία και στην στρατιωτική ετοιμότητα της Ταξιαρχίας και ακολούθησε σύντομη ομιλία του υπουργού Πάνου Καμμένου, ο οποίος απέφυγε τις πολιτικές δηλώσεις.