Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:56
Αθλητικά

Εντονες αντιδράσεις για Φορτούνη -Πανηγύρισε προκλητικά και έβρισε μετά το γκολ μπροστά στην μαθητική κερκίδα [βίντεο]






Το ρολόι σημάδεψε το 58ο λεπτό στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Ο Φορτούνης πήρε την μπάλα από τον Ποντένσε έξω από την περιοχή και με ένα ασύλληπτο σουτ την στέλνει στα δίχτυα του Μπάρκα, ο οποίος ήταν αδύνατον να αντιδράσει.

Ο αρχηγός του ΟΣΦΠ μετά το εκπληκτικό του γκολ περπάτησε αρκετά μέτρα και στάθηκε μπροστά στην μαθητική εξέδρα των φιλάθλων της ΑΕΚ, κάνοντας χαρακτηριστική κίνηση να σωπάσουν, ενώ αμέσως μετά ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε να τους λέει «εγώ σας γα… ». Αμέσως υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις από τους γονείς των μικρών μαθητών που τους συνόδευαν στην μαθητική εξέδρα, ενώ εξοργισμένοι ήταν και στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τον κίνηση του Φορτούνη ο οποίος είναι και διεθνής με την Εθνική Ανδρών και παράδειγμα για πολλά μικρά παιδιά στην χώρα.

Κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην ποδοσφαιρική κοινωνία.

Ετσι, με «καμπάνα» κινδυνεύει ο Φορτούνης για τον τρόπο με τον οποίον πανηγύρισε το γκολ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, όπως και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης του ΠΑΟΚ, αναμένεται να κληθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, προκειμένου να απολογηθεί για τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι πράγματι έκανε κάτι επιλήψιμο, τότε θα τιμωρηθεί είτε με μια αγωνιστική για ανάρμοστη συμπεριφορά, όπως ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ για την χειρονομία στο Γεντί Κουλέ), είτε με δύο για εξύβριση.

Να θυμίσουμε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει καλέσει και τον Ραζβάν Λουτσέσκου για όσα είπε περί Χίτλερ και ναζιστικής Γερμανίας σε σύγκριση με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ πέρυσι είχε τιμωρήσει παραδειγματικά τον Μανόλο Χιμένεθ για την χειρονομία του σε οπαδό του Παναθηναϊκό.

Δείτε τον πανηγυρισμό του: