Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 17:10
Αθλητικά

Ενα βήμα πριν από την αποχώρηση ο Ολυμπιακός






Μία δύσκολη ημέρα ξημέρωσε σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Κι αυτό διότι είναι πολύ πιθανό η νέα διοίκηση των “ερυθρολεύκων” σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη, να δηλώσει αδυναμία να κατέβει η ομάδα στο ματς της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, όπως γράψαμε και χθες ζητούσαν να τους καταβληθεί ένα ποσό κοντά στα 30.000 ευρώ, ώστε να συνεχίσουν μέχρι το τέλος της περιόδου. Εδωσαν μάλιστα διορία μέχρι χθες το μεσημέρι για την καταβολή των χρημάτων αυτών. σε διαφορετική περίπτωση είχαν ζητήσει να μείνουν ελεύθεροι ώστε να αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλη ομάδα.

Η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη, από την Τετάρτη το βράδυ ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου ώστε να βρεθούν αυτά τα χρήματα και να αγωνιστεί κανονικά η ομάδα την Κυριακή. Ηταν μάλιστα τέτοια η βεβαιότητα από την πλευρά του Ερασιτέχνη όπου το πρωί εξέδωσε ανακοίνωση υπογραμμίζοντας ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά.

Ωστόσο, μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης τα χρήματα που απαιτούνταν δεν είχαν συγκεντρωθεί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν έφτασαν κοντά στις 20.000.

Οπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, το ποσό αυτό δεν ήταν αρκετό για να πeιστούν οι παίκτες οι οποίοι ουσιαστικά από χθες το βράδυ έχουν τάσεις φυγής.

Ο Παναγιώτου οδεύει προς Σπάρτη, ο Γκουγκούδης προς Κέρκυρα και πάει λέγοντας.

Παράλληλα βέβαια, η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ενημερώθηκε χθες για τις τρέχοντες υποχρεώσεις της ομάδας (ΙΚΑ, εφορία, έξοδα αγώνα, λειτουργικά έξοδα κτλ) και προφανώς διαπίστωσε ότι το ποσό που καλείται να συγκεντρωθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι μεγάλο και σε καμία περίπτωση δεν είναι εφικτό να συγκεντρωθεί. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο για ΙΚΑ και εφορία απαιτείται άμεσα ένα ποσό κοντά στα 40.000 ευρώ.

Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω, είναι πολύ πιθανό (για να μην πούμε σίγουρο) ότι ο Ολυμπιακός Βόλου πολύ δύσκολα  θα καταφέρει να αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Κάτι που αν τελικά επαληθευεί θα σημάνει αυτόματα και την οριστική διάλυση της ομάδας.