Αθλητικά

30.000 ευρώ για αρχή

Ο Ολυμπιακός Βόλου από χθες το βράδυ έχει νέα διοίκηση (απομένει το τυπικό μέρος για να επισημοποιηθεί) και πλέον το Δ.Σ. έχει ξεκινήσει αγώνα δρόμου ώστε να καταφέρει να βγάλει εις πέρας το δύσκολο έργο που ανέλαβε.

Πρώτο μέλημα φυσικά της νέας διοίκησης είναι να μαζέψει κάποια χρήματα για να τα δώσει στους παίκτες και να αποσύρουν τις προσφυγές τους.

Στη χθεσινή (πρωινή) συνάντηση με τον Νίκο Τσεκούρα, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είχαν ζητήσει κάποιες εγγυήσεις για τη λειτουργία της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Παράλληλα βέβαια ζήτησαν και κάποιο ποσό το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται γύρω στις 30.000 ευρώ, προκειμένου να αποσύρουν τις προσφυγές τους και να αγωνιστούν στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Με λίγα λόγια, η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου θα πρέπει σήμερα να καταφέρει να μαζέψει 30.000 ευρώ ώστε να ξεκινήσει το νέο εγχείρημα. Σε διαφορετική περίπτωση, η προσπάθεια που ανέλαβαν χθες οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου δύσκολα θα προχωρήσει.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα ακούστηκαν στη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση, ακούστηκε ότι οι μέτοχοι έχουν δεχθεί να βάλουν ένα σεβαστό ποσό για αρχή για να προχωρήσει η ομάδα. Ευχής έργνω λοιπόν, είναι να μαζευτούν σήμερα τα χρήματα αυτά, ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.