Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 08:04
Τοπικά

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 25χρονος που συνελήφθει με ναρκωτικά






Στον Ανακριτή Βόλου οδηγήθηκε χθες για να απολογηθεί για τις πράξεις του ο 25χρονος που κατελήφθη σε έλεγχο της ΟΠΚΕ την Κυριακή το μεσημέρι να έχει επάνω του διάφορες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης στο οικείο αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και ότι κατείχε τα ναρκωτικά για ιδία χρήση.

Επισημαίνεται ότι ο 25χρονος είχε βρεθεί να έχει στην κατοχή του εννέα φιξάκια με συνολική ποσότητα κοκαΐνης βάρους 2,3 γραμμαρίων, μία πλαστική φιάλη με υγρή ποσότητα LSD βάρους 6,02 γραμμαρίων και 70 ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του προσκόμισε στοιχεία με τα οποία τεκμηριώνει  ότι ο κατηγορούμενος είναι όντως χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Εναντίον του 25χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών υπό την ειδική έκφανση της κατοχής. Ο 25χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη.