Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Αθλητικά > Εκλεισε Πίτκα ο Βόλος

Αμεση ήταν η αντίδραση των ανθρώπων του Βόλου, για την κάλυψη του κενού του Φώτη Καραγκιολίδη έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του. Ετσι λοιπόν, οι “κυανέρυθροι” προχώρησαν στην απόκτηση του Βαγγέλη Πίτκα ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:
Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Βαγγέλη Πίτκα, ο οποίος τη φετινή περίοδο αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος.
Ο Πίτκας ξεκίνησε την καριέρα του στον Κιλκισιακό και ακολούθησαν Αιολικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τηλυκράτης, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Παναχαϊκή, Πανηλειακός, Απόλλων, Παναιγιάλειος και Λαμία.
Δείτε Περισσότερα Άρθρα
Πανηγυρικά στον τελικό η Βολιώτισσα Βάλια Λυκομήτρου
9 Αυγούστου 2025Αθλητικά
Μπριζ – Σερκλ Μπριζ: Το ντέρμπι της γέφυρας
9 Αυγούστου 2025Αθλητικά
Ο Ολυμπιακός δίπλα στο Ορφανοτροφείο Βόλου
8 Αυγούστου 2025Αθλητικά
Τέλος ο Σκραμπ από τον Βόλο – Ελυσε το συμβόλαιο του
7 Αυγούστου 2025Βόλος