Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 21:54
Τοπικά

ΕΚΒ: «Σύμφωνο συμβίωσης» με τους δανειστές το νέο μνημόνιο

Μετά την ψήφιση χθες βράδυ από την Βουλή των νέων μέτρων, από την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου, επισημαίνονται τα εξής: «Εκατόν πενήντα τρεις Βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνυπέγραψαν χθες, με την ψήφο τους το «Σύμφωνο Συμβίωσης» της Συγκυβέρνησής τους με τους Δανειστές, παίρνοντας οριστικά «διαζύγιο» από την Ελληνική Κοινωνία!






Από χθες, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, μικρομεσαίοι επαγγελματοβιοτέχνες και αγρότες, γνωρίζουν τους υπαιτίους της νέας πεντάχρονης εξαθλίωσής τους!

Μόλις χθες «αποκωδικοποιήθηκαν» πλήρως οι προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και το ακατανόητο, τότε, «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» του κ. Πρωθυπουργού!

Στις χίλιες τόσες σελίδες του σκληρού πακέτου του 4ου Μνημονίου, με ψιλά ή χοντρά γράμματα, αναλύονται επαρκέστατα όλα τα …ευεργετήματα της Συγκυβέρνησης προς την Ελληνική Κοινωνία: περισσότερη φτώχεια και ανεργία, ακρωτηριασμένη Κοινωνική Πρόνοια,πλήρης εκχώρηση της κυριαρχίας της Χώρας στους δανειστές!

Όντως, ο κ. Τσίπρας το «κέρδισε» το μεγάλο του στοίχημα! Η γραβάτα που θα φορέσει και η θηλειά που πέρασε στον λαιμό της Ελληνικής Κοινωνίας είναι καμωμένες από το ίδιο «μνημονιακό ύφασμα»!

Να είναι σίγουρος, πάντως, πως τα θύματά του δεν είπαν ακόμη την τελευταία τους λέξη! Ούτε καταθέσαν τα όπλα τους. Και αυτό ο ίδιος και η Συγκυβέρνηση θα το αντιληφθούν, σύντομα!».