Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 08:05
Παραπολιτικά

Εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής;






Συζητήθηκε, συγκεντρώνοντας θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια, η δήλωση του γιατρού Ευθ. Τσάμη, προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, με την οποία ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται για υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου επειδή αισθάνεται ηθική δέσμευση έναντι των συναδέλφων του που εκπροσωπεί συνδικαλιστικά, δηλαδή κατά το ή παπάς, παπάς ή ζευγάς, ζευγάς…

Μέχρι τώρα ο πολύς Μπαλαρούτσος δεν βγήκε να διερωτηθεί δημόσια «ποιος τον έβαλε να πει αυτές τις μπούρδες», όπως δηλαδή έκανε για το συνδικαλιστικό αφεντικό του, αλλά υπάρχουν άλλοι, κακεντρεχείς, από τον ίδιο μάλιστα χώρο (των μηχανικών) που δεν δέχονται την ρομαντική πρόθεση Τσάμη, που προφανώς μάλιστα την θεώρησαν και προσβλητική (άκου ηθική δέσμευση!).

Ο γιατρός εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής για υποψήφιος, είπε η μία, θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη σαν υποψήφιος, είπε ένας άλλος και γενικώς σχολίασαν αρνητικά τη θέση του. Σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να λοξοκοιτάνε και τη θυγατέρα του Βαγγέλα, που πάντως και… εζυγίσθη και (περιμένουν ότι) ο μπαμπάς θα βάλει το χέρι στην τσέπη (με την αγωνία να δούμε τι θα βγάλει…)