Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 05:25
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκλημα στη Ρόδο: Νέα στοιχεία-σοκ για τον βιασμό της 19χρονης από τον Αλβανό κατηγορούμενο






Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον βιασμό της 19χρονης στη Ρόδο, από τον 19χρονο Αλβανό που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, και από έναν 23χρονο Ρομά.

Ο 23χρονος, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ. την περασμένη Παρασκευή, ομολόγησε ην αποτρόπαια πράξη, λέγοντας ότι μαζί με τον προφυλακισμένο 19χρονος Αλβανό, βίασαν από κοινού τη 19χρονη, τρεις μέρες μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της 19χρονης, ο βιασμός της νεαρής κοπέλας συνεχίστηκε σε… δόσεις, με τους φερόμενους ως δράστες να επιμένουν μέχρι να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις φρικιαστικές πράξεις τους.

«Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί, γιατί τους διέκοψαν. Τότε ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, την ασφάλισαν στο αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο πιο απόμακρο σημείο», αναφέρει η δικηγόρος.

Αυτό προκύπτει και από την κυνική ομολογία του 23χρονου Ρομά, που σόκαρε ακόμα και τους έμπειρους αστυνομικούς, όταν περιέγραψε πως την ώρα που ο συγκατηγορούμενός του χτυπούσε με μανία την 19χρονη και ασελγούσε σε βάρος της, ο ίδιος αυνανιζόταν απολαμβάνοντας το φρικτό θέαμα.

Η κατάθεση της 19χρονης

Στην κατάθεσή της, η 19χρονη κοπέλα, που έχει διαγνωσθεί με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, περιέγραψε πως η βόλτα με το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε απόλυτο εφιάλτη για την ίδια.

«Μου πρότειναν να πάμε μια βόλτα για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο Ενυδρείο, ο ένας με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους», είπε η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα με την «Espresso».

Όπως ανέφερε η δικηγόρος της 19χρονης, η νεαρή γνώριζε τους δύο βιαστές της και δεν μπορούσε να προβλέψει πως θα της έκαναν κακό. “«Φίλοι δεν ήταν αλλά υπήρχε οικειότητα σε όλα τα παιδιά που συγκεντρώνονται σε ένα μέρος πίσω από τον Ευαγγελισμό και ακούνε μουσική», εξήγησε η δικηγόρος, η οποία πρόσθεσε ότι ο αδερφός του 23χρονου Ρομά, πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με την 19χρονη.

Στη Ρόδο ξανά σήμερα ο 19χρονος Αλβανός

Σημειώνεται ότι ο 19χρονος Αλβανός αναμένεται να μεταχθεί σήμερα στη Ρόδο, προκειμένου να δώσει αναλυτική κατάθεση για τη νέα υπόθεση βιασμού,

Σε βάρος του, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μετά και την καταγγελία 19χρονης που κατέθεσε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας. Η διαδικασία έκδοσης εντάλματος ακολουθήθηκε για να μπορέσει να μεταχθεί στη Ρόδο και να καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας.