Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 23:15
ΤοπικάΧωρίς κατηγορία

Εγκαινιάστηκε η διάνοιξη του δρόμου στην Α. Μεριά – «Απαγορεύθηκε» η διέλευση σε γαϊδουράκια… πρώην δημάρχου και εκδότη!(βίντεο)






Ένα ακόμη σημαντικό έργο, τόσο λειτουργικά, όσο και από πλευράς συμβολισμού αφού δείχνει και τη διαφορά νοοτροπίας μεταξύ της σημερινής και της προηγούμενης αδρανούς και ανίκανης Δημοτικής Αρχής, αυτό της διάνοιξης του δρόμου στην Άλλη Μεριά, εγκαινίασε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.


Τα εγκαίνια τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος, Ιγνάτιος, που σε ένα σύντομο χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία του έργου τόσο για τους κατοίκους της περιοχής, όσο και για τους επισκέπτες, σημειώνοντας, προδήλως ρητορικά: «Πάντα αναρωτιόμουν γιατί επί τόσα χρόνια δεν διανοίγονταν ο δρόμος και παρέμενε σε αυτή την κατάσταση». Ο ίδιος συνεχάρη τη Δημοτική Αρχή και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη, Υγεία και Καλή Ανάσταση, εφιστώντας σε όλους την προσοχή για ασφαλή κυκλοφορία στους δρόμους, ιδιαιτέρως δε στα παιδιά και τους μαθητές.


Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, χαρακτήρισε το έργο απλό, αλλά τόσο χρήσιμο και υπογράμμισε ότι τέτοια έργα ο «σκοτινισμός» που κατέτρεχε την πόλη της τα είχε στερήσει. Ο κ. Μπέος τόνισε ότι υπήρξε ιδιαίτερη φροντίδα για την ασφάλεια των κατοίκων, με την κατασκευή και πεζοδρομίων, και σημείωσε ότι το έργο θα είχε γίνει από διετίας, αλλά τεχνηέντως κάποιοι έβαζαν εμπόδια, που ξεπεράστηκαν με δικαστική απόφαση.


Πλέον είμαστε μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή πόλη, σε όλα τα επίπεδα, τόνισε ο κ. Μπέος καταχειροκροτούμενος από τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί την ώρα που διαδραματίζονταν ένα χάπενιγκ με δυο γαϊδουράκια να διέρχονται, καθοδηγούμενα από ισάριθμους ιδιοκτήτες τους, που φορούσαν μάσκες ο μεν ένας του Παν. Σκοτινιώτη και ο άλλος του Γ. Καρεκλίδη, (και ένας τρίτος της Νατάσσας Οικονόμου) πριν τους υποδειχθεί ότι πλέον ο δρόμος αυτός είναι για αυτοκίνητα και πως τα γαϊδούρια θα πρέπει να κινούνται από μονοπάτια. (μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο σχετικό βίντεο από το 10.35 και μετά)
Ο κ, Μπέος ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους και προανήγγειλε ότι την Μεγ. Πέμπτη θα δοθεί στην κυκλοφορία και ο νέος κυκλικός κόμβος στο σημείο του ΚΤΕΛ