Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 18:53
Τοπικά

Δύο τροχαία ατυχήματα με δύο τραυματίες






Τροχαίο ατύχημα συνέβη στο Περιφερειακό δρόμο του Βόλου. Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε ο 73χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 74χρονος κινούνταν με κατεύθυνση προς Αγριά όταν για άγνωστο λόγο συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγάκι. Ο 73χρονος,τραυματίστηκε σοβαρά, νοσηλεύτηκε αρχικά στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου και σύμφωνα με πληροφορίες διέφυγε τον κίνδυνο.

Σε άλλο τροχαίο που σημειώθηκε στο Νεοχώρι Πηλίου, «Άγιο» είχε, ζευγάρι ηλικιωμένων όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και οδηγούσε 79χρονος, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε. Πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο και να μεταφερθεί ακολούθως στο Νοσοκομείο, ενώ η σύζυγός του κατάφερε να βγει μόνη της από το αυτοκίνητο.

Στο σημείο του συμβάντος μετέβησαν δυο οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου και της Αργαλαστής καθώς και δύο περιπολικά. Στον τόπο του ατυχήματος κλήθηκε και το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν τον οδηγό.