Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 02:41
Τοπικά

Δραματικές εξελίξεις για τον ΟΛΒ – Ξεκινάει διαχειριστικός έλεγχος






Tην ώρα που η μεγάλη πλειονότητα των τοπικών ΜΜΕ όχι μόνο αποφεύγει να αναφερθεί στις καταγγελίες κατά του προέδρου του ΟΛΒ, Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου, αλλά με μια περίιερη τουλάχιστον ομαδικότητα επιχερεί γα λογαριασμό του μια “φυγή προς τα εμπρός” με εξαγγελίες και ατέλειωτα ΘΑ από τα οποία ο κ. Πρόεδρος μας έχει χορτάσει, το site mononews.gr, που έφερε το θέμα στην δημοσιότητα, επανέρχεται και προαναγγέλει δραματικές εξελίξεις και την έναρξη διαχειριστικού ελέγχου, δείχνοντας και την σοβαρότητα των όσων τεκταίνονται στον Οργανισμό.
Συγκεκριμένα στο νέο ρεπορτάζ του mononews.gr αναφέρονται τα εξής:
“Με οριακές πλειοψηφίες και την διοίκηση του κ. Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου να αμφισβητείται από μεγάλο μέρος του ΔΣ του ΟΛΒ ολοκληρώθηκε τη προηγούμενη Δευτέρα μια πολύωρη συνεδρίαση στο Λιμάνι του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες το ΤΑΙΠΕΔ παρακολουθεί από πολύ κοντά και με ιδιαίτερη προσοχή τα τεκταινόμενα στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου στο πλαίσιο των ευθυνών που απορρέουν από τον ρόλο του ως μετόχου, σεβόμενο παράλληλα το πλαίσιο αρχών της Εταιρικής Διακυβέρνησης και τον εκτελεστικό ρόλο του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ακούγεται ότι το ΤΑΙΠΕΔ έχει προβεί σε μια σειρά πρωτοβουλιών ξεκινώντας από σχετικό αίτημα προς τη διοίκηση και το ΔΣ του ΟΛΒ για ενδελεχή διαχειριστικό έλεγχο, ενώ παράλληλα έχει μεριμνήσει για την διενέργεια εσωτερικού ελέγχου διαμηνύοντας ότι το αποτέλεσμα των ελέγχων είναι εκείνο που θα καθορίσει και τις μελλοντικές αποφάσεις του Ταμείου.

Παράλληλα σχετική ενημέρωση έχει γίνει προς το αρμόδιο Υπουργείο Ναυτιλίας και την Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης”.