Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 23:47
Αθλητικά

ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ: “Το σύνδρομο του «Βασιλάκη Καϊλα», δεν προσφέρεται πια ως άλλοθι”






Απάντηση στις δήθεν αποκαλύψεις για προνομιακή μεταχείριση του Volos NFC από τη Δημοτική Αρχή Βόλου, αναφορικά με τη χρησιμοποίηση του ΕΑΚ, ο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Αποτελεί πραγματική μιζέρια και γεννά απορίες η πρακτική ορισμένων «αθλητικών παραγόντων» και «δημοσιολογούντων» της πόλης, που με τη μέθοδο του κουτσομπολιού ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός από την ανάπτυξη και την προκοπή των ομάδων τους.

Σήμερα πάλι είχαμε τους χιλιοειπωμένους και αφόρητους ισχυρισμούς περί δήθεν προνομιακής μεταχείρισης του Σωματείου «Βόλος» NFC και με το ΕΑΚ, που πλέον δεν προκαλούν ούτε μειδίαμα. Θα επαναλάβουμε για χιλιοστή φορά ότι την ευθύνη και την διαχείριση της περιουσίας της πόλης, άρα και των αθλητικών εγκαταστάσεων, την έχει αποκλειστικά η Δημοτική Αρχή και μόνη αυτή αποφασίζει, με βάση τα αιτήματα που υποβάλλονται και με βαθιά αίσθηση ευθύνης, πως θα τη διαχειρίζεται.

Σε όσους συνεχίζουν τη μιζέρια και την γκρίνια, προφανώς για να αποπροσανατολίσουν τους φιλάθλους από τα πραγματικά, δυσεπίλυτα προβλήματα των ομάδων τους, τους συνιστούμε να αλλάξουν τροπάριο και να ασχοληθούν δημιουργικά και αποτελεσματικά με αυτές.

Το σύνδρομο του «Βασιλάκη Καϊλα» και του αδικιμένου από την άτιμη κοινωνία, δεν προσφέρονται πια ως άλλοθι και η πραγματικότητα είναι αδυσώπητη”.