Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 18:51
LIFE

Διονύσης Σαββόπουλος: Στο Βινύλιο με Κανάκη – τραγούδησε η Πάολα (vid)

Πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ έκανε η εκπομπή «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη





Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης (5/2), ήταν ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Αρχικά υπήρξε σύνδεση μέσω skype με τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική και αποκάλυψε μεταξύ άλλων όσα είχε ζήσει στην οντισιόν που έκανε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Αργότερα ο Αντώνης Κανάκης έφερε την συζήτηση στις «λαϊκές φωνές» και τότε εμφανίστηκε στο στούντιο η Πάολα, την οποία ο κορυφαίος τραγουδοποιός έχει αποθεώσει στο παρελθόν. Την είχε αποκαλέσει «θηρίο της σκηνής» και εννοούσε ότι η τραγουδίστρια έχει ζωτική ορμή.

Σαββόπουλος, Πάολα, βινύλιο

Η Πάολα έκανε έκπληξη στον Σαββόπουλο, ο οποίος είπε: «Και σε εκτιμώ και είσαι και όμορφη». Μάλιστα η λαϊκή τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Δημοσθένους Λέξις», ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια του Διονύση Σαββόπουλου και ο ίδιος τη συνόδευσε στο τέλος.

Το Vinylio επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, το χιούμορ, τη μουσική, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον ρομαντισμό.

Με πολυδιάστατη ταυτότητα, θεματικές εκπομπές, εκλεκτούς καλεσμένους, μουσικά και όχι μόνο αφιερώματα, θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη βράδυ στις 00:15 για να ψυχαγωγήσει, να διασκεδάσει, να συζητήσει και ενίοτε να συγκινήσει.

Το Βινύλιο είναι νοσταλγία και όνειρα, είναι ρεαλισμός, είναι το χθες, το σήμερα και το αύριο, είναι παρέα, αθωότητα και μουσική. Άλλοτε χρωματιστό, άλλοτε μαύρο, το Vinylio είναι ζωντανός οργανισμός, φθαρμένος από τη χρήση και γεμάτος ατέλειες, που όμως παράγει τον πιο αληθινό και ζεστό ήχο.

Μαζί με τον Αντώνη Κανάκη, οι: Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης, Στάθης Παναγιωτόπουλος, Βερονίκη Περγαντή.

 

 

Πηγή: ethnos.gr