Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 00:17
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικηγόρος Μίνας Αρναούτη: «Έχουμε συζητήσει για το τροχαίο και ποιος οδηγούσε»






Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, η οποία, όπως σημείωσε στο protothema.gr ο δικηγόρος της, Γιάννης Κωλέττης, την Τετάρτη θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση.

«Έχει βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Παραμένει συνδεδεμένη με μηχανήματα, αλλά πάει καλύτερα», τόνισε ο κ. Κωλέττης, προσθέτοντας πως «αύριο θα υποβληθεί σε επέμβαση στον μηρό και η διαδικασία θα είναι πολύωρη και δύσκολη. Αυτή τη στιγμή προέχει η ηρεμία της».

Η Μίνα, που συνεχίζει να δίνει μάχη για την αποκατάστασή της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της έχει αρχίσει να θυμάται τις τρομακτικές στιγμές του τροχαίου που στις 18 Φεβρουαρίου στοίχισε τη ζωή του γνωστού τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη. «Έχουμε συζητήσει για το τροχαίο και ποιος οδηγούσε. Οι γιατροί δεν της επιτρέπουν ακόμα να δώσει κατάθεση στην αστυνομία και ούτε εγώ θα μιλήσω για αυτά», επισημαίνει.

Η 30χρονη, που επέβαινε στο πίσω κάθισμα του μοιραίου τζιπ, πληροφορήθηκε πριν από μερικές ημέρες για τον θάνατο του Παντελίδη και το σοκ ακόμη είναι πολύ ισχυρό. Η Μίνα, με βάση τον δικηγόρο της, το μόνο που θέλει είναι να έχει δίπλα της στη μάχη της αυτή αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένειά της. Όσον αφορά, δε, στα περί αποζημιώσεων, ο κ. Κωλέττης, υπογραμμίζει στο protothema.gr πως «αυτά που ακούγονται για παχυλές αποζημιώσεις δεν ισχύουν».

 

Πηγή: protothema.gr