Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 18:09
ΒόλοςΤοπικά

Διεθνείς αθλητές μαζί με την Ελένη Παπαθανασίου στηρίζουν το ΕΕΕΚ Βόλου (video)






Στις 14 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ. στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου, γινόμαστε όλοι συνεπιβάτες στο υπέροχο ταξίδι αγάπης και αλληλεγγύης για την αγορά λεωφορείου για τα παιδιά με Αναπηρία του ΕΕΕΕΚ Βόλου, στην έκθεση φωτογραφίας της δημοσιογράφου Ελένης Παπαθανασίου-Αποστολάκη με θέμα «Βόλος η πόλη μου». Κοινωνοί αυτής της προσπάθειας είναι διεθνείς Έλληνες αθλητές με παγκόσμιες επιτυχίες, οι οποίοι μετέχουν στην προβολή της εκδήλωσης και ενεργοποιούν την κοινωνική συμμετοχή.

Οι αρχηγοί της Εθνικής μπάσκετ ανδρών Γιάννης Μπουρούσης και Παναγιώτης Βασιλόπουλος, η αρχηγός της Εθνικής μπάσκετ γυναικών Εβίνα Μάλτση, ο Βολιώτης παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης και ο κορυφαίος διεθνής αναρριχητής Νίκος Μαγγίτσης στηρίζουν την πρωτοβουλία της Ελένης Παπαθανασίου και μετέχουν στην προσπάθεια που συνδιοργανώνουν η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας-Μορφωτικό Ίδρυμα, Επικουρικό Ταμείο ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Μαθητών ΕΕΕΕΚ Βόλου, Σύλλογος Γονέων ΑμεΑ Ν. Μαγνησίας, Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου, Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου και το Ξενοδοχείο Park. Την εκδήλωση, θα επενδύσει μουσικά ο γνωστός Βολιώτης μουσικός Γιώργος Μπελίρης.

Στην έκθεση θα υπάρχουν 60 χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το Βόλο, τις οποίες θα μπορούν να αποκτούν οι ενδιαφερόμενοι και ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά του λεωφορείου για ένταξη και μετακίνηση των αναπήρων μαθητών του ΕΕΕΚ Βόλου.

Οι παγκοσμίου φήμης Έλληνες αθλητές, μετέχουν σ’ ένα εξαιρετικό βίντεο που δημιούργησε η Βίλλυ Σαμαλτάνη και καλούν όλους τους Βολιώτες να πάρουν μέρος στην έκθεση φωτογραφίας «Βόλος η πόλη μου» για τον ιερό αυτό σκοπό.

Ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Μίλτος Μουστακαλής, προσέφερε δωρεάν την αίθουσα της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου, καθώς και το κέτερινγκ των εγκαινίων, ενώ υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι η ΕΨΑ, οι εκτυπώσεις «έντεκα», το Ζαχαροπλαστείο ο «Μπάμπης», το τσίπουρο «Τοκαλής» και ο Μουσικός Οίκος «Κεχαίδης».

Φωτό «Απτυχίωτη»

Δείτε στο video που ακολουθεί τους Γιάννη Μπουρούση, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Εβίνα Μάλτση, Χρήστο Βολικάκη και Νίκο Μαγγίτση, οι οποίοι στηρίζουν την έκθεση φωτογραφίας της Ελένης Παπαθανασίου-Αποστολάκη και μετέχουν στην προσπάθεια: