Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 14:32
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Δηλαδή εκείνη θα πλήρωνε από την…προίκα της;






Και πάνω που είχαμε απελπιστεί ότι την κέρδισαν η μαγειρική και η ερμηνεία του Καβάφη, μας ήρθαν τα ευχάριστα. Η Νατάσσα Οικονόμου, πάλαι ποτε αστέρι του ΠΑΣΟΚ και του «σκοτινιωτισμού», και ένα φεγγάρι και δημοτική σύμβουλος πριν αποφασίσει να αυτοεξοριστεί σε ένδειξη αντίστασης (!), είναι εδώ, αρκούντως δυναμική και μαχητική, ώστε να μην μας στερεί το…χαμόγελο (αισιοδοξίας)!

Με μια από τις μνημειώδεις, λοιπόν, ανακοινώσεις της (που προσυπογράφει και ο…Λαμπρινίδης, ακόμη τουλάχιστον) εκφράζει την απελπισία και την απόγνωσή της και επιτίθεται στη Δημοτική Αρχή και την κατηγορεί ότι προμηθεύτηκε το νέο στόλο οχημάτων με Leasinng, δηλαδή χρονομίσθωση, που θα αποπληρωθεί σε 60 μήνες. Τώρα γιατί την ενοχλεί δεν μας διευκρινίζει, αλλά φαίνεται ότι δεν θα της το εξήγησε ο Πορυφογέννητος και το άφησε για μια άλλη φορά.

Δηλαδή κυρία Νατάσσα μου, αν, λέμε τώρα και μερικές… να περνάει η ώρα, ήσουν εσύ Δήμαρχος, θα πλήρωνες τοις μετρητοίς; Να υποθέσουμε από την προίκα σου ή από τα λεφτά του Δήμου;

Και αν θυμάσαι στη Δημοκρατία, στους θεσμούς, υπάρχει συνέχεια. Στα έργα, στις προμήθειες υλικών, σε όλα. Και λέω αν θυμάσαι, γιατί η αλήθεια είναι ότι εσύ και ο Πορφυρογέννητος αφήσατε ΤΙΠΟΤΑ για να συνεχίσουν οι σημερινοί.

Και για να μην σε ταράξω άλλο, και τράβα τράβα το μαλλί θέλεις και πάλι κομμωτήριο, να σου πω ότι αν βγεις στην κοινωνία θα καταλάβεις ότι οι σημερινοί, θα είναι και οι επόμενοι! Γι αυτό άστο, θα πληρώσουν αυτοί, εσύ μη μου στενοχωριέσαι και κάνεις ρυτίδες…