Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 04:22
Τοπικά

ΔΕΥΑΜΒ σε συνδικαλιστές: «Κοιτάξτε τη δουλειά σας, εμείς διοικούμε – Θυμηθείτε την ΕΡΓΗΛ»






«Κοιτάξτε τη δουλειά σας, εμείς διοικούμε», είναι η απάντηση της διοίκησης της ΔΕΥΑΜΒ στους συνδικαλιστές, που επιχειρούν να επιβάλλουν τις απόψεις στον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης, με την επισήμανση ότι με τον τρόπο αυτό, των προηγούμενων περιόδων, φθάσαμε σε σκάνδαλα τύπου ΕΡΓΗΛ.

Συγκεκομμένα σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ασφαλώς θα ήταν πολύ καλύτερα για την πόλη και την ίδια την επιχείρηση, αν οι συνδικαλιστές της ΔΕΥΑΜΒ αντί να επιδίδονται στη συγγραφή μακροσκελών ανακοινώσεων με συντεχνιακά αιτήματα και πρωτοφανείς διεκδικήσεις για την άσκηση συνδιοίκησης, αφοσιώνονταν στα καθήκόντά τους και την υπηρέτηση των κοινών αναγκών.

Ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι τη διοίκηση ασκεί το ΔΣ της επιχείρησης, που αποτελείται κυρίως από αιρετούς, που γι αυτό το σκοπό τους επέλεξαν οι πολίτες του Βόλου, και ότι οι ίδιοι πρέπει να συμμορφώνονται στις εκάστοτε επιλογές που γίνονται.

Οι εποχές που οι ίδιοι έλεγχαν πρόσωπα και καταστάσεις, διαμόρφωναν πολιτικές και οδηγούσαν μέσω της διαπλοκής και της σαπίλας σε απίστευτα σκάνδαλα, τύπου ΕΡΓΗΛ, παρήλθαν ανεπιστρεπτί. Η συνεργασία μεταξύ του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ και των εργαζομένων θα είναι μόνο στη βάση της εντιμότητας, της ειλικρινείας και της κοινής επιθυμίας για υπηρέτηση των συμφερόντων της επιχείρησης, άρα και της πόλης.

Διαπλεκόμενοι, κομματικοί υποτακτικοί και παρατρεχάμενοι και η λοιπή συνδικαλιστική σαπίλα αποκλείονται»