Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 00:45
Τοπικά

ΔΕΥΑΜΒ: Αν θέλουν στη Περιφέρεια να ασχοληθούν με νερά, ας το κάνουν με αυτά της Κάρλας!






Την απαράδεκτη τακτική μια υπηρεσιακή παράγων να παρεμβαίνει και να κάνει δηλώσεις, και μάλιστα, όπως αφήνεται να εννοηθεί, με υπόδειξη της πολιτικής ηγεσίας, επισημαίνει για την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υγείας Μαγνησίας, κ. Κολημήτρα, με ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΜΒ. Μάλιστα διατυπώνεται η αιχμή ότι στην Περιφερειακή Ενότητα «Αν θέλουν σώνει και καλά να ασχοληθούν με νερά, ας το κάνουν με αυτά της Κάρλας»

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Τη «δόξα», μέσω δηλώσεων, της πολιτικής της ηγεσίας φαίνεται ότι ζήλωσε η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υγείας Μαγνησίας, κ. Κολημήτρα, πείθοντάς μας ότι τα πράγματα στην αρμοδιότητά της θα ήταν πολύ καλύτερα αν περιοριζόταν στα καθήκοντα της και στην εργασία της. Αν δεν την έχουν ενημερώσει η δουλειά της δεν είναι να κάνει δηλώσεις και την ενημερώνουμε εμείς.

Πόσες και ποιες δημόσιες βρύσες θα κλείσουν και για ποιο λόγο φυσικά και δεν έχει καμιά δουλειά να μας πει τη γνώμη της, αφού είναι αδιαμφισβήτητη αρμοδιότητα και αποκλειστικό καθήκον της ΔΕΥΑΜΒ. Το πανηγυράκι που πήγαν να στήσουν στην πλάτη της επιχείρησης η υπηρεσία και οι προϊστάμενοι της στην Περιφερειακή Ενότητα να τελειώνει εδώ. Αν θέλουν σώνει και καλά να ασχοληθούν με νερά, ας το κάνουν με αυτά της Κάρλας. Άντε γεια…