Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 11:22
Τοπικά

Απομακρύνθηκε από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου ο Χαρ. Μπαλής






Απομακρύνθηκε τελικά από τη θέση του Αναπλ. Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου, ο Χαράλαμπος Μπαλής.

Με αφορμή την αποχώρηση του κ. Μπαλή από το τιμόνι του Νοσοκομείου, από το Σύλλογο Εργαζομένων του «Αχιλλοπούλειου» Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «θα θέλαμε με τη σειρά μας να εκφράσουμε την εκτίμησή μας  για έναν άνθρωπο που με την στάση του την  συμπεριφορά του και τις γνώσεις του συνέβαλε θετικά στο μέτρο του δυνατού στην απρόσκοπτη λειτουργία του νοσοκομείου και στην αναβάθμισή του.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του συνέπεσε με την εμφάνιση πολλών δυσκολιών, που ανέτρεψαν δεδομένα και δημιούργησαν αντίξοες συνθήκες.

Ωστόσο προσπάθησε και συνδύασε την καθημερινή διοικητική πρακτική  με δράσεις και αποφάσεις προς όφελος πάντα του νοσοκομείου και των ασθενών.

Ο βαθμός επίτευξης των στόχων που έθετε και ο τρόπος λειτουργίας ήταν προϊόν συλλογικής και άοκνης εργασίας όλων μας.

Αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι ένας πολύτιμος συνεργάτης, συμπαραστάτης που έβαλε πλάτη για πολλούς μήνες μόνος του διοικώντας το νοσοκομείο με ήθος, αθόρυβα με εργασιακή γαλήνη, προσπάθησε και έδωσε σημασία σε πράγματα που αξίζουν και πάντα μπροστά το  «εμείς» και όχι το «εγώ». Ο πύχης τέθηκε πολύ ψηλά.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία με έναν άνθρωπο με ανοιχτή ματιά, με όραμα, δημιουργικότητα.

Πιστεύουμε και ελπίζουμε πως θα «συναντηθούμε» ξανά, καθώς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για το Νοσοκομείο μας όπως μαζί προσπαθήσαμε.

Κλείνοντας θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την καλή συνεργασία και την αμέριστη βοήθεια που μας προσέφερε και να του ευχηθούμε καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα στην εκπαίδευση στην οποία έχει να δώσει πολλά. Όπου θα εμπλουτίζει πλέον με τις γνώσεις του τους μαθητές του.

Και όπως υποστηρίζει ο Ν. Καζαντζάκης

Ιδανικός δάσκαλος  είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του. Και όταν πια του διευκολύνει το πέρασμα, αφήνετε χαρούμενα να γκρεμιστεί, ενθαρρύνοντας το μαθητή του να φτιάξει δικές του γέφυρες».