Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 05:08
ΒόλοςΤοπικά

Δεν υπήρξε διαρροή φυσικού αερίου σε φούρνο στη Γ. Δήμου

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου σήμερα τα ξημερώματα δύο εργαζόμενοι σε αρτοποιείο του Βόλου επί της Γιάννη Δήμου, που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους. Αρχικά εκτιμήθηκε ότι το περιστατικό οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου, ωστόσο μετά από έλεγχο η Εταιρία το απέκλεισε.
 Από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Με αφορμή αναφορές ότι εργαζόμενοι σε φούρνο στην οδό Γ. Δήμου στον Βόλο, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου λόγω εισπνοής φυσικού αερίου μετά από διαρροή, από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ διευκρινίζεται ότι κατόπιν άμεσου επιτόπου ελέγχου από τεχνικό κλιμάκιο της Εταιρίας δεν διαπιστώθηκε διαρροή, αλλά για καθαρά προληπτικούς λόγους τέθηκε εκτός λειτουργίας η παροχή στο συγκεκριμένο σημείο.
Αναλυτικά, από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ ανακοινώθηκαν τα εξής: “Στις 2:10 π.μ. σήμερα, ημέρα Δευτέρα 17.12.2018, το τηλεφωνικό κέντρο άμεσης επέμβασης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ δέχθηκε κλήση από την πυροσβεστική υπηρεσία, για το σημείο επί της Γιάννη Δήμου στο Βόλο που αφορά εμπορική επιχείρηση (φούρνος).
Κατά την άμεση παρέμβαση τεχνικού κλιμακίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, πραγματοποιήθηκε έλεγχος των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου, όπου και δεν διαπιστώθηκε δυσλειτουργία. Για προληπτικούς λόγους η παροχή στο εν λόγω σημείο, τέθηκε εκτός λειτουργίας. Το ως άνω περιστατικό δεν σχετίζεται με διαρροή φυσικού αερίου”.