Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 11:41
Παραπολιτικά

Δεν λέει να λιώσει αυτή η καραμέλα με το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA





Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου. Βρίσκεται στο στόμα του κάθε παράγοντα και παραγοντίσκου που θεωρεί ότι πρέπει να απευθυνθεί στο πόπολο με το ύφος του επαϊόντος και τελικά, ανεξαρτήτως προθέσεων, το μόνο που επιτυγχάνεται είναι ο αποπροσανατολισμός της κοινωνίας, συνολικά.

Το γεγονός ότι οι ξένοι επενδυτές, ή «επενδυτές» ανάλογα πως το θέλει κανείς, ούτε καν ασχολήθηκαν με την περίπτωση της αγοράς του, όπως έκαναν με άλλα 17 της χώρας, λέει πολλά, αν όχι τα πάντα, όχι μόνο για τη σημερινή αξία του αεροδρομίου, αλλά κυρίως για την προοπτική του, που φαίνεται δεν είναι ευοίωνη.

Έχουν αναλυθεί εξαντλητικά τα πολλά μειονεκτήματα και τα ελάχιστα πλεονεκτήματα, δυστυχώς, για τη λειτουργία του αεροδρομίου και τις αντικειμενικές αδυναμίες να προσελκύσει αξιόπιστους «παίκτες» – εταιρίες του χώρου αλλά και το απλό επιβατικό κοινό.

Θα βρούμε ένα μάνατζερ και θα τους φέρει όλους, είναι το απλοϊκό επιχείρημα, συνοδευόμενο από αυτό της συγκρότησης φορέα, που θα χρηματοδοτηθεί (άγνωστο από πού ή από ποιους). Και με βάση αυτούς τους μύχιους πόθους μια ολόκληρη κοινωνία διαφωνεί, διχάζεται και συγκρούεται, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.