Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 14:56
Τοπικά

ΔΑΣ ΟΤΑ: Δεκανίκι της πλειοψηφίας του Συλλόγου ο Δ. Μπάλλας






Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο του Βόλου. Στη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε και ορισμός των εκπροσώπων στην Εφορευτική Επιτροπή ενόψει των προσεχών εκλογών.

Η παράταξη της ΔΑΣ ΟΤΑ με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τη στάση του εκπροσώπου της ΜΕΤΑ ΟΤΑ, Διονύση Μπάλλα να αναλάβει την εκπροσώπηση της πλειοψηφίας του Συλλόγου στην Επιτροπή και αναφέρει τα εξής:

“Με ευθύνη της πλειοψηφίας του Συλλόγου η σημερινή Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας εξελίχτηκε σε μια άμαζη διαδικασία με παρόντες 83 συναδέλφους να καλούνται να εγκρίνουν τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό της πλειοψηφίας του Συλλόγου μας, της τριετίας που πέρασε.

Η “είδηση” που βγήκε είναι ότι ο εκπρόσωπος του ΜΕΤΑ-ΟΤΑ Διονύσης Μπάλλας επικεφαλής της παράταξης για τη Μαγνησία, “Ριζοσπαστική Ανατροπή”, ανέλαβε να εκπροσωπήσει την πλειοψηφία του Συλλόγου στην Εφορευτική Επιτροπή, παραδίδοντας την παράταξη του στην υπηρεσία της πλειοψηφούσας παράταξης “Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Δημοτικών Υπαλλήλων Απόστολος Πλαγεράς”.

Για τη ΔΑΣ-ΟΤΑ που έζησε τη στάση του συγκεκριμένου συνδικαλιστή στις δυο τελευταίες θητείες του Διοικητικού Συμβουλίου, στις οποίες ήταν δεκανίκι της πλειοψηφίας του Συλλόγου, δεν μας εκπλήσσει η σημερινή επιλογή του.

Καλούμε όμως κάθε καλοπροαίρετο συνάδελφο, κάθε προοδευτικό εργαζόμενο που έκανε την επιλογή να στηρίξει συνδικαλιστικά με την ψήφο του τον συγκεκριμένο επικεφαλής- συνδικαλιστή, να βγάλει τα συμπεράσματα του και να γυρίσει την πλάτη σ’ αυτούς που καπηλεύονται τη ψήφο του, για να γίνουν νεροκουβαλητές άλλων παρατάξεων και συμφερόντων ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν τη ΔΑΣ-ΟΤΑ ως τη μοναδική δύναμη όπου η ψήφος του εργαζομένου πιάνει τόπο, δεν εξαγοράζεται, δεν πουλιέται”.