Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 08:09
Τοπικά

Δήμος Βόλου: Ύποπτη η σκόπιμη σύγχυση γύρω από την ΕΡΓΗΛ






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Είναι τουλάχιστον ύποπτη η εμφάνιση, ανά τακτικά χρονικά διαστήματα, διάφορων απίθανων τύπων και περίεργων κινήσεων, που επιχειρούν να προκαλέσουν σύγχυση και να αποπροσανατολίσουν από την αταλάντευτη και απαρέγκλιτη στόχευση της Δημοτικής μας Αρχής, που δεν είναι άλλη από την προάσπιση, με κάθε μέσο, της περιουσίας της πόλης και των πολιτών.

Ετσι και τις τελευταίες ημέρες ανακινείται θέμα με την ΕΡΓΗΛ, την γνωστή εργολαβική εταιρία – αρπακτικό, που πέτυχε να αποσπάσει με παράνομο τρόπο τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για έργο που δεν έκανε ποτέ, με την εκούσια ή ακούσια συνέργεια, δυστυχώς, πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και της ΔΕΥΑΜΒ.

Μάλιστα με τη γνωστή βρόμικη, άθλια και συκοφαντική μέθοδο της βάναυσης διαστρέβλωσης της αλήθειας, επιχειρείται να αποδοθούν ευθύνες στη σημερινή Δημοτική Αρχή, που αντιμάχεται με όλες της τις δυνάμεις την προσπάθεια λεηλασίας των δημοτικών ταμείων και δεν επιτρέπει στα κάθε είδους αρπακτικά να κατασπαράξουν τις σάρκες της δημοτικής περιουσίας.

Για πολλοστή φορά καλούμε όλους όσοι δεν έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, να το πράξουν άμεσα συστρατευόμενοι μαζί μας στον άνισο, μέχρι τώρα, αγώνα που δίνουμε με θηριώδη οικονομικά συμφέροντα.

Όσοι επιλέξουν τη συνέχιση της σκόπιμης αμφισβήτησης και υπονόμευσης αποσιωπώντας την αλήθεια και παραποιώντας τα αντικειμενική στοιχεία, εύλογα θα θεωρηθούν είτε ως πρόθυμοι και με το αζημίωτο συνεργάτες των εργολάβων, είτε γραφικοί τζαμπατήδες, σαν αυτούς της Κίνησης Πολιτών για το Νερό, που μέσα στην λαχτάρα τους μήπως πληρώσουν για τις σπατάλες που κάνουν δεν αντιλαμβάνονται που βρίσκονται και που πατάνε.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας και μέχρι την τελική έκβαση του πολέμου, για την οποία αισιοδοξούμε καθώς το Δίκαιο είναι με το μέρος μας, οπλιζόμαστε με πίστη και υπομονή για τις μάχες που στο ενδιάμεσο διάστημα θα χαθούν, αλλά και θα κερδηθούν. Τις χαριτωμενιές, την επίδειξη άκοπης και ανέξοδης δημοκρατικότητας και τα σενάρια συνωμοσιολογίας τύπου Θου Βου, τα αφήνουμε στους φαιδρούς που συνεχίζουν να πετάνε σε ροζ συννεφάκια…

Ας έχουν όλοι υπόψη τους και ας το συνεκτιμήσουν ότι η επίτευξη των στόχων της ΕΡΓΗΛ δεν είναι ήττα της πόλης, αλλά θρίαμβος της διαπλοκής,  για τον οποίο φρόντισαν και εργάστηκαν αδιάντροπα πολλά και γνωστά στελέχη σε όλα σχεδόν τα επίπεδα των εξουσιών.