Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 07:49
Τοπικά

Δήμος Βόλου: Το έργο της Καραμπατζάκη θα γίνει γιατί το θέλουν οι πολίτες και συμφέρει την πόλη






Από το Δήμο Βόλου, σχετικά με δημοσιεύματα για το θέμα της οδού Καραμπατζάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Συνεχίζουν το έργο της παραπληροφόρησης και της διαστρέβλωσης της αλήθειας οι τοπικοί εργολάβοι της ενημέρωσης, επιχειρώντας να παίξουν τα παιχνίδια των πολιτικών τους πατρώνων.

Ετσι τώρα προσπάθησαν να παρουσιάσουν τη Δημοτική Αρχή να σύρεται, περίπου, σε απόσυρση της συζήτησης του θέματος της οδού Καραμπατζάκη, λόγω αντιδράσεων, από την αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, τη στιγμή που δεν υπήρχε καν σαν θέμα, όπως εύκολα μπορεί κανείς να εξακριβώσει αναζητώντας την ημερήσια διάταξη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπου αναρτάται.

Και δεν θα μπορούσε να περιλαμβάνεται αφού πρώτα πρέπει να ολοκληρωθούν τα όσα ενδιάμεσα προβλέπονται από την κείμενη διαδικασία.

Ας αντιληφθούν τα τσιράκια των διαφόρων συμφερόντων της διαπλοκής σε αυτή την πόλη, ότι είναι ανίκανοι και αδύναμοι να επιβάλλουν την βούληση τους, όπως δεκαετίες έκαναν τώρα, κόντρα στα συμφέροντα και τις επιθυμίες της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών, που εκπροσωπεί με ευσυνειδησία και προσήλωση η Δημοτική Αρχή. Ολες οι αποφάσεις λαμβάνονται και υλοποιούνται με βάση το Νόμο και με αποκλειστικό γνώμονα τα συμφέροντα της πόλης και όχι τις ιδεοληψίες και την ιδιοτέλεια του κάθε μίζερου και άθλιου πολιτικάντη, που δυστυχώς ακόμη παρεπιδημούν στην πόλη μας. Όχι πάντως για πολύ.

Σε κάθε περίπτωση ας έχουν υπόψη τους ότι το έργο θα γίνει γιατί το απαιτεί η πλειονότητα των πολιτών και η σωστή και εύρυθμη λειτουργία της πόλης. Δεν θα συντηρήσουμε παθογένειες του παρελθόντος επειδή αυτοί στάθηκαν ανίκανοι και άβουλοι να επιτελέσουν το καθήκον τους και τώρα, σε κάθε ευκαιρία, προσπαθούν με λάσπη και συκοφαντία, να υπονομεύουν κάθε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, που μεταξύ άλλων αποδεικνύει τη δική τους γύμνια».