Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 04:52
Τοπικά

Δήμος Βόλου: Συμπλεγματικός έναντι της πόλης ο Αγοραστός






Νέα δριμεία κριτική στο Νομάρχη Λάρισας, Κώστα Αγοραστό, ασκεί η Δημοτική Αρχή του Βόλου, με αφορμή τα όσα αυτός ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική του εμφάνιση. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Πανικόβλητος, μπροστά στην αποκάλυψη της αλήθειας για την εχθρική του στάση απέναντι στο Βόλο, ο Νομάρχης Λάρισας, Αγοραστός, επιδόθηκε και σήμερα, σε μια θλιβερή τηλεοπτική του παρουσία, σε ένα ακόμη παραλήρημα φιλαυτίας και αλαζονίας, αλλά και συκοφάντησης και υποτίμησης των πάντων.

Μπέρδεψε το Ξουρίχτι με το Βόλο και τον Alpha με τον Astra , δείχνοντας το μέγεθος της σύγχυσής του και το μόνο που για πολλοστή φορά διαπιστώσαμε είναι πόσο ανεπαρκής και συμπλεγματικός είναι σε ό,τι αφορά την πόλη μας.

Τα ερωτήματα που του έχουμε θέσει παραμένουν σκοπίμως, από την πλευρά του, αναπάντητα. Αν ποτέ θελήσει να συνομιλήσει έντιμα και ειλικρινά εμείς εδώ είμαστε, αλλά σε κάθε περίπτωση διεκδικούμε και θα πάρουμε ό,τι δικαιωματικά ανήκει στην πόλη μας. Μέχρι τότε ας ακίζεται και ας αυτοϊκανοποιείται με τους εδώ υποτακτικούς του, που πουλάνε την ιδιαίτερη πατρίδα τους για μια καρεκλίτσα της πλάκας».