Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 10:19
Τοπικά

Δήμος Βόλου: Σκληρή κριτική σε Σκοτινιώτη για Πανθεσσαλικό






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ευτυχώς (ή δυστυχώς;) που υπάρχουν και οι μεγάλες επιτυχίες που σημειώνει τα τρία τελευταία χρόνια αυτή η πόλη και βρίσκει ευκαιρία ο αλήστου μνήμης Σκοτινιώτης, ο χαρακτηρισθείς και ως  καταστροφέας της, να εμφανίζεται και να διεκδικεί άμεσα ή έμμεσα μερίδιο της επιτυχίας, προκαλώντας βεβαίως εν τέλει σε άλλους θυμηδία και στους περισσότερους οργή.

Τελευταία του εμφάνιση υπήρξε αυτή για την απονομή συγχαρητηρίων και επαίνων σε συνεργάτες του για την απόλυτα θετική εξέλιξη με το θέμα του εξοπλισμού του Πανθεσσαλικού Σταδίου, προσπαθώντας έτσι από τη μια να καλλιεργήσει την ψεύτικη εικόνα της δικής του συμμετοχής στην επιτυχία και από την άλλη να αποκρύψει την καταστροφική και τραγική απουσία του από την διεκδίκηση απόδοσης του Σταδίου στο Δήμο ώστε να αξιοποιηθεί πλήρως, κάτι που εμείς παλεύουμε από την πρώτη στιγμή της θητείας μας.

Αντί της γνωστής αφ’ υψηλού, δυσανάλογης με το πραγματικό πολιτικό του ανάστημα, πάντως,, κριτικής, περιμένουμε από τον καταστροφέα της πόλης μια αυτοκριτική. Γιατί όταν έπαιρνε τις πλούσιες επιχορηγήσεις για το Πανθεσσαλικό, όχι έργο δεν έκανε, αλλά περί άλλων τύρβαζε. Φιλοσοφώντας με τον Μπουτάρη, τον Καμίνη και την λοιπή παρέα, ρεμβάζοντας το Πήλιο…