Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 18:24
Τοπικά

Βόλος: Βουτιά θανάτου 22χρονης από τον 3ο όροφο






Βουτιά θανάτου στον Βόλο. Νεκρή νεαρή γυναίκα ηλικίας 22 χρόνων, μετά από πτώση από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε μόλις σήμερα το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Μεταμορφώσεως με Κωνσταντά. Περίοικοι, που αντιλήφθησαν την πτώση της γυναίκας, ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Άνδρες της Αστυνομίας βρίσκονται αυτή την ώρα στο σημείο και λαμβάνουν καταθέσεις για το συμβάν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή έπεσε στις 6 περίπου το απόγευμα, από το μπαλκόνι διαμερίσματος που βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή της Μεταμόρφωσης (Μεταμορφώσεως – Κωνσταντά) και επί τόπου πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τη σορό της στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ηνεαρή, άγνωστο για ποιο λόγο, φαίνεται πως ανέβηκε στα κάγκελα του μπαλκονιού, διαμερίσματος του τρίτου ορόφου και έκανε “βουτιά” θανάτου, πέφτοντας με το κεφάλι. Μάλιστα την πτώση δεν σταμάτησαν ούτε οι τέντες άλλων διαμερισμάτων, ούτε και δένδρο, με αποτέλεσμα να καταλήξει με το κεφάλι στο οδόστρωμα της οδού Μεταμορφώσεως, εικόνα που ήταν πολύ σκληρή για όσους την αντίκρισαν, ενώ έφερε τραύματα από την πτώση και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Αστυνομία που διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.