Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 02:30
ΒόλοςΤοπικά

Δήμος Βόλου προς Κοκκινάκη: Ασχολήσου με κάτι σοβαρό κι άσε τα… κουτσομπολιά






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο θηλυκός Κλουζώ, γνωστή και ως Φωτεινή Κοκκινάκη, ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά, επιδεικνύοντας το αμέριστο ενδιαφέρον της για τα πράγματα του Δήμου, δημοσιεύει κάποιες φωτογραφίες ενός αυτοκινήτου με πινακίδες του Δήμου, που υποτίθεται ότι είναι έξω από το γήπεδο του Αιγινίου και λόγω των αρετών και του υψηλού ηθικού της πλεονεκτήματος που την χαρακτηρίζουν, αποδύεται σ’ ένα ακόμα ηθικοπλαστικό δεκάρικο, από αυτούς που προκαλούν εμετό.

Φυσικά οι φωτογραφίες δεν είναι από το Αιγίνιο, αφού διακρίνονται καθαρά οι πυλώνες των προβολέων και όσοι έχουν πάει στο συγκεκριμένο γήπεδο γνωρίζουν καλά ότι δεν έχει προβολείς…  Ούτε βεβαίως στρατόπεδο είναι. Αλλά για την πολιτική αξιοπιστία και την σοβαρότητα της Κοκκινάκη μιλά όλη η Ελλάδα, εμείς περιττεύουμε.

Ας σοβαρευτεί λίγο κι ας ασχοληθεί, αν μπορεί, με τα σοβαρά θέματα του Δήμου, πριν βέβαια παυθεί, αφού ήδη έχει κληθεί σε απολογία για την φυγομαχία της, από τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης. Αλλά βεβαίως δεν μπορεί να βρει κάτι σοβαρό και ασχολείται με… συνοικιακού τύπου κουτσομπολιά. Και αυτό δείχνει και το έργο της Δημοτικής Αρχής που αναγνωρίζεται καθολικά και δεν αμφισβητείται.

Σημ. Το γεγονός ότι τους ισχυρισμούς της Κοκκινάκη στηρίζει ο δυαδικός, πολιτικάντης και δημοσιογράφος, Γιάννης Αναστασίου, πολλαπλασιάζει και το μέγεθος του φιάσκου. Ας σκεφτούν να παίξουν μαζί σε μια επιθεώρηση, μήπως και έχουν κάποια επιτυχία στη δημόσια παρουσία τους στο μέλλον.