Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:11
Τοπικά

Δήμος Βόλου προς ΚΙΝΑΛ: Μιλάνε για ήθος αυτοί που νομιμοποίησαν τη μίζα!






Με μια σκληρή απάντηση η Δημοτική Αρχή του Βόλου απαντά στην τοπική οργάνωση του ΚΙΝΑΛ, που προηγουμένως είχε εξαπολύσει επίθεση εναντίον της, υπερασπιζόμενη προφανώς επιφανή στελέχη της όπως ο Σκοτινιώτης και η Οικονόμου, που λόγω του θέματος της ΕΡΓΗΛ έχουν περιέλθει και πάλι σε δεινή θέση.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε την ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας κατά της Δημοτικής Αρχής και τρίβουμε τα μάτια μας. Καθώς εμφανίζονται σαν κήνσορες και τιμητές μας, ποιοι; οι πολιτικοί επίγονοι του Ακη, του Γιάννου, του Σμπώκου, του Μαντέλη και όλων αυτών. Αυτοί που νομιμοποίησαν τη μίζα. Αυτοί που άλλαξαν ονομασία, άρα και ΑΦΜ στο κόμμα, για να μην πληρώσουν τα εκατομμύρια που έφαγαν με θαλασσοδάνεια από τις Τράπεζες και πληρώνει ο ελληνικός λαός. Αυτοί που πάνε χεράκι χεράκι με τον ανεκδιήγητο ΓΑΠ που κατέστρεψε γενιές ολόκληρες με το ΔΝΤ και την είσοδο στα μνημόνια και την ξενόδουλη οικονομική κατοχή.

Και ειλικρινά δεν θα μπαίναμε στον κόπο να τους απαντήσουμε, αν δεν μας ανησυχούσε μια αποστροφή της κατάπτυστης ανακοίνωσής τους, όπου αυτοχαρακτηρίζονται, με περισσή αυτοϊκανοποίηση, ως αυτοί που «υπερασπίζονται την Δημοκρατία, την διαφάνεια και το ήθος στην πόλη του Βόλου»! Και μας ανησυχεί, όπως ανησυχεί κάθε φιλάνθρωπο και ευαίσθητο άνθρωπο, για την σοβαρή κατάσταση που έχουν περιέλθει. Δεν υπάρχει κάποιος ανάμεσά τους να επικοινωνεί ακόμα με την κοινωνία και να τους ενημερώσει; Κρίμα είναι…

Σε κάθε περίπτωση οι εκλογές πλησιάζουν και είναι βέβαιο ότι ο θόρυβος θα ακουστεί. Τώρα από ποιον θα προέρχεται η ίδια η κοινωνία θα αποφασίσει. Αν θα είναι «εκκωφαντικός» όπως εκτιμούν για μας ή «ανατριχιαστικός», όπως αυτός των τενεκέδων, όπως εκτιμούμε για εκείνους….