Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 06:24
Τοπικά

Δήμος Βόλου: Οχετός ψευδών και λάσπης από site – «εργαλείο»






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με αφορμή δημοσίευμα σε ένα τοπικό περιορισμένης αναγνωσιμότητας, αλλά και ιδιαιτέρως αμφιβόλου αξιοπιστίας, site, που προφανώς επελέγη για να χρησιμοποιηθεί ως «εργαλείο» κατά της Δημοτικής Αρχής, δημοσιεύτηκε ένας οχετός λάσπης και ψευδών για ανύπαρκτα περιστατικά, που δήθεν σημειώθηκαν, στις εκδηλώσεις στη μνήμη του Ολοκαυτώματος, παρουσία μάλιστα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ξεκαθαρίζουμε ότι το δημοσίευμα είναι κατασκευασμένο από την αρχή ως το τέλος, γνωρίζουμε και τον εντολέα, πολύ πρώιμο διεκδικητή αξιωμάτων, αλλά και τον εκτελεστή της αήθους αυτής προσπάθειας (εκδιωχθέντα κακήν κακώς από κάθε επιχείρηση που απασχολήθηκε), αλλά φυσικά δεν θα τους κάνουμε την τιμή να ανοίξουμε διάλογο μαζί τους, φέρνοντάς τους στη δημοσιότητα από τις τρύπες όπου βρίσκονται.

Η Δημοτική μας Αρχή, εκπροσωπώντας το Δήμο, συνολικά, και την πόλη, τιμά κάθε πρόσκληση που δέχεται, επιθυμώντας να έχει καλές και εποικοδομητικές σχέσεις με όλους όσοι επιθυμούν το ίδιο, αλλά επιλέγει εκείνη σε ποιες και πως θα εκπροσωπηθεί. Ασφαλώς αυτό δεν γίνεται κατόπιν υποδείξεων διαφόρων πολιτικών και δημοσιογραφικών καρτούνς.