Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 13:18
Τοπικά

Δήμος Βόλου: Λαϊκιστές, «επαναστάτες» του…φραπέ και «πράκτορες» εργολάβων κατά της πρότασης για την ΔΕΥΑΜΒ






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η συμπεριφορά κομμάτων, αποκομμάτων, ομάδων και γκρουπούσκουλων, όλων αυτών των δήθεν Αριστερών, που κατακερματίζουν την κοινωνική συνοχή με αγκυλώσεις και ιδεοληψίες, για τα κομματικά τους συμφέροντα, που τα λειτουργούν με νοοτροπία και αντίληψη μικρομάγαζου, απέναντι στην πρόταση της Δημοτικής Αρχής και της διοίκησης της ΔΕΥΑΜΒ για λύση της εταιρίας και ενσωμάτωσή της στο Δήμο Βόλου προκειμένου να διασωθεί από χρεοκοπία, δείχνει ακριβώς την ποιότητα και το μέγεθος των αιτίων της κακοδαιμονίας της πατρίδας μας.

Άκρατοι λαϊκιστές, οργισμένοι επαναστάτες του.. φραπέ και του φρέντο, μωροφιλόδοξοι παραγοντίσκοι που κοιμούνται βλέποντας τον Τσε και ξυπνούν διαβάζοντας μανιφέστα του…Πουλάκη, δεν διστάζουν μπροστά στα συμφέροντα τους να προσβάλλουν βάναυσα και να βιάζουν ακόμη και την κοινή, την στοιχειώδη, λογική, υποστηρίζοντας – χωρίς διάθεση χιούμορ, όπως θα μπορούσε κανείς να υποθέσει, που άλλωστε παντελώς στερούνται – ότι η διάλυση μιας εταιρίας που είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και η ενσωμάτωσή της σε ένα ΟΤΑ, όπως ο Δήμος Βόλου, δηλαδή Δημοσίου Δικαίου, υποκρύπτει πρόθεση ιδιωτικοποίησής της!!!

Η ιδεολογία που υπηρετούν, όχι όλοι γιατί υπάρχουν και οι βρόμικοι ιδιοτελείς – παρτάκηδες, είναι αλήθεια ότι απογείωσε την τέχνη της προπαγάνδας, που θέλει ένα ψέμα όσο πιο χοντρό είναι να φαίνεται και πιο αληθινό. Απλώς λησμονούν ότι αυτή την τακτική χρησιμοποίησαν κόμματα και παρατάξεις που στην εποχή τους είχαν μια λαϊκή αποδοχή και διοικούνταν από αρνητικές, τραγικές, μεν προσωπικότητες, αλλά σίγουρα όχι φαιδρές και αστείες, όπως οι σημερινοί «ηγέτες» τους, ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο.

Και για να τελειώνει η φαρσοκωμωδία: Εμείς διατυπώνουμε μια πρόταση που σημαίνει σωτηρία για ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο του λαού του Βόλου. Και τη θέτουμε με την πιο νόμιμη, δημοκρατική διαδικασία, σε ψηφοφορία. Αυτοί εν ονόματι μιας χούφτας ψήφων, πέραν από το (πλούσιο) μεροκάματο των εργαζομένων που υποτίθεται πως στηρίζουν, κολακεύοντας τους με τρόπο γλοιώδη, θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τους τομείς της ύδρευσης και της αποχέτευσης, δηλαδή τη Δημόσια Υγεία, και μας δίνουν το δικαίωμα να υποψιαζόμαστε ότι κάποιοι εξ αυτών λειτουργούν ως «ατζέντηδες» εργολάβων και εταιριών που επιζητούν ιδιωτικοποίηση του νερού!

Ανάλογα με τη στάση, που θα εκφραστεί με την ψήφο ενός εκάστου, και όχι με εκδηλώσεις και εφόδους τραμπούκων και φαιδρών κομματικών κομπάρσων που νομίζουν όταν θα ξαναζήσουν την Επανάσταση, ημέρες του Αυγούστου, θα κριθούν και το μέλλον της εταιρίας και η προοπτική όλων μας. Και βάσει αυτών θα λογοδοτήσουμε. Ολοι.

Μέχρι τότε συνιστούμε ψυχραιμία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Και λελογισμένη χρήση του νερού, χωρίς πάντως αυτό να συνιστά δικαιολογία για την αποφυγή της ατομικής υγιεινής, με αποτέλεσμα συμπολίτες να βιώνουν την τραγικότητα και τη φρικαλεότητα της χθεσινής παρουσίας ορισμένων «επαναστατών», στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ…

Η Δημοτική μας Αρχή ανταποκρίνεται πάντα με ευθύνη και αποτελεσματικότητα σε όσα οι περιστάσεις απαιτούν, χωρίς κραυγές, υστερίες και αναθέματα. Και παρά τα όσα με τόνους λάσπης και ψέματος επιχειρούν να παρουσιάσουν, διαστρεβλώνοντας και παραμορφώνοντας την αλήθεια, αυτοί που δήθεν εμφανίζονται ότι είναι Αριστεροί (αλίμονο, δηλαδή, για την Αριστερά και τον τόπο) καταργούν το διάλογο, αμφισβητούν ακόμη και το δικαίωμα έκφρασης αντίθετης άποψης και συμπεριφέρονται σαν κοινοί τραμπούκοι και νταβαυτζήδες της πόλης. Και είναι ντροπή…