Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 18:33
Τοπικά

Δήμος Βόλου: Κάνουν και τα γίδια στο μαντρί σκι; – Απάντηση σε Κολυνδρίνη και Κίτσιο






Απάντηση στην «Ντόροθυ», όπως αποκαλεί την αντιπεριφερειάρχη, Κολυνδρίνη, για τις σημερινές της δηλώσεις, δίνει ο Δήμος Βόλου σε ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Σε μόνιμη σύγχυση βρίσκεται η σταρ του βωβού κινηματογράφου, γνωστή και ως Ντόροθυ, και όταν ανοίγει το στόμα της γίνεται του…Αγοραστού. Νέες δηλώσεις της σήμερα και, κατά προσφιλή της συνήθεια, απευθύνθηκε πάλι σε λάθος αποδέκτη.

Αντί άλλης απάντησης, παραθέτουμε τις δηλώσεις του προέδρου της, Κυριάκο Μητσοτάκη, που σοφά ποιών απέκλεισε και αυτή και τον εργοδότη της από τις συναντήσεις που είχε στην Πορταριά (γιατί άραγε; Να ζήλεψε τις επιτυχίες τους;), και σύμφωνα με τις οποίες ««το χιονοδρομικό χρειάζεται κάποιες στοχευμένες επενδύσεις, όχι ιδιαίτερα μεγάλες. Φαντάζομαι θα μπορούσαν να ενταχθούν στον σχεδιασμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Νομίζω ότι με ένα γρήγορο λιφτ θα εξυπηρετείται περισσότερος κόσμος και θα μπορεί και το χιονοδρομικό να αναπτυχθεί πλήρως»

Αλήθεια τι περισσότερο ή χειρότερο κατήγγειλε, γιατί περί καταγγελίας πρόκειται, η Δημοτική Αρχή του Βόλου από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ, υπογραμμίζοντας την εγκατάλειψη του χιονοδρομικού από το Νομάρχη Λάρισας και τους εδώ υποτακτικούς του;

Σημ. Όσο για τον κλαριντζή – πανηγυρτζή αντιπερειφερειάρχη τι να πούμε; Κάνουν και τα γίδια στο μαντρί σκι;»