Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 07:07
Τοπικά

Δήμος Βόλου: Δυσανάλογη με την αξία της η αλαζονεία της Καπούλα – Οι μηχανισμοί που την όρισαν ξόφλησαν






«Δυσανάλογη με την αξία της η αλαζονεία της κ. Καπούλα, που βρέθηκε στην θέση της προέδρου του τοπικού ΤΕΕ με τη γνωστή μεθόδευση» δηλώνει η Δημοτική Αρχή του Βόλου, απαντώντας σε αυτάρεσκες και με κακής ποιότητας χιούμορ διατυπωμένες δηλώσεις της προέδρου του παραρτήματος του ΤΕΕ Μαγνησίας.

«Οι πολίτες του Βόλου, και ιδιαίτερα οι μηχανικοί, γνωρίζουν ότι τα μέλη του ΤΕΕ άλλον ψήφισαν για πρόεδρο και οι μηχανισμοί όρισαν εκείνη» τονίζεται στην απάντηση και υπογραμμίζεται ακόμη ότι «ας συνειδητοποιήσει ότι οι μηχανισμοί αυτοί ξόφλησαν μαζί με αυτούς, που υπηρετούσε χρόνια ο πατέρας της.

Όταν η συντριπτική πλειονότητα των συναδέλφων της πένεται και αναζητεί τρόπους επιβίωσης, τα πολιτικάντικα τερτίπια και οι δημοσιοσχετίστικες χαριτωμενιές της κυρίας αυτής είναι αναμφίβολα πρόκληση προς την κοινωνία και τους συνάδελφους της».

Οι δηλώσεις Καπούλα

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις της κ. Καπούλα, ως απάντηση σε τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Αχιλλέα Μπέου στο Astra, και στην εκπομπή του Δημ. Μαρέδη. Στις δηλώσεις αυτές μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να μην χάρηκε με την διάθεση του κ. Μπέου να φέρει την κάθαρση στην πόλη, εμπλεκόμενος ακόμη και στα εσωτερικά των οργανισμών που -κατά την γνώμη του- χρειάζονται εξυγίανση. Αυτό εκφράστηκε στην συνέντευξη που έδωσε και στην οποία έκανε αναφορά -μεταξύ άλλων- και στο ΤΕΕ του οποίου έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος.

Χαιρετίζουμε λοιπόν την αγωνία του για την καλή πορεία των πραγμάτων αλλά οφείλουμε να του επισημάνουμε ότι για να εμπλακεί στις επερχόμενες εκλογές μας απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτει την ιδιότητα του μηχανικού, κάτι που δεν προλαβαίνει να αποκτήσει!

Ας αφήσει λοιπόν τους μηχανικούς να αποφασίσουν για τα του οίκου τους, ήσυχος ων ότι εμείς ως άνθρωποι που γεννηθήκαμε, ζούμε και θα παραμείνουμε σ’ αυτή την πόλη δεν μπορούμε παρά να αναλωθούμε στον αγώνα τον καλό που θα μας επιτρέψει να κυκλοφορούμε στον Βόλο με την περηφάνεια του έντιμου πολίτη.

Αυτό το λέμε σε αντιδιαστολή με τις περιπτώσεις κάποιων που δεν είναι βέβαιοι ότι θα είναι και αύριο στον Βόλο, οπότε εύκολα μπορούν να λένε και με τα λόγια να χτίζουν….ανώγια και κατώγια!»