Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 17:14
Τοπικά

Ευδοκίμως τερματίσαντες κρίθηκαν Γιαννέλος και Μανωλάς






Από χθες ξεκίνησαν από το ΚΥΣΕΑ οι κρίσεις και τοποθετήσεις στην Ελληνική Αστυνομία, ενώ όπως έγινε γνωστό ευδοκίμως τερματίσαντες τη θητεία τους κρίθηκαν οι κ.κ. Νικ. Γιαννέλος και Τ. Μανωλάς οι οποίοι είχαν υπηρετήσει στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.
Πριν από λίγη ώρα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας οι κρίσεις των Ταξιάρχων της ΕΛ.ΑΣ. Ειδικότερα μετά την κρίση των Υποστρατήγων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος Ιωάννη Διαμαντόπουλου και του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αριστείδη Ανδρικόπουλου.
Ειδικότερα, το Ανώτατο Συμβούλιο έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία 25 Ταξιάρχους Γενικών Καθηκόντων και έναν Ταξίαρχο Ειδικών Καθηκόντων – Οικονομικό, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Υποστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και θα αποστρατευθούν ύστερα από 30 ημέρες.
Ανάμεσα σε αυτούς και ο Διευθυντής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας Νικ. Γιαννέλος, καθώς και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής Τ. Μανωλάς.
Τόσο ο κ. Γιαννέλος όσο και ο κ. Μανωλάς είχαν υπηρετήσει στο παρελθόν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας έχοντας στο ενεργητικό τους αρκετές επιτυχίες.