Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 09:40
Τοπικά

Δήμος Βόλου για ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ: Φωνάζει ο κλέφτης… – Καλύπτετε ακραία αντικοινωνικά στοιχεία






Με σφοδρότητα αντέδρασε ο Δήμος Βόλου στην, χαρακτηριστικά καθυστερημένη, αντίδραση, που προφανώς υπαγορεύθηκε και επιβλήθηκε από άλλα κέντρα, των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και στελεχών του ΚΙΝΑΛ, για τα επεισόδια στη συνεδρίαση του Δημοιτκού Συμβουλίου Βόλου και στην φαιδρή, από κάθε πλευρά, προσπάθεια που επιχειρείται να παρουσιαστούν οι μπαχαλάκηδες σαν δήθεν ευαίσθητοι και δημοκρατικοί πολίτες και να αποδοθούν ευθύνες στην Δημοτική Αρχή, επειδή προφανώς δεν ανέχτηκε την προσπάθεια λυντσάρισματος του προέδρου του σώματος, Γιώργου Μουλά από τα ακραία, αντικοινωνικά και αντιδημοκρατικά αυτά στοιχεία!

 Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του Δήμου Βόλου αναφέρονται τα εξής:

Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης! Απαραίτητη η χρήση της γνωστής παροιμίας για να εξηγηθεί η εξωπραγματική και παράλογη απόπειρα, από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και το….ΚΙΝΑΛ(!) να διαστρεβλωθεί βάναυσα η αλήθεια και να εμφανιστεί ως υπεύθυνη των επεισοδίων που προκάλεσαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα γνωστά αντικοινωνικά και αντιδημοκρατικά στοιχεία της πόλης, οι γνωστοί, πια, μπαχαλάκηδες, απειλώντας με λυντσάρισμα τον πρόεδρο του Σώματος, Γιώργο Μουλά, η Δημοτική Αρχή.

Και για μεν τους τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που αντέδρασαν με χαρακτηριστική καθυστέρηση, δείχνοντας ότι κάποιοι τους τράβηξαν το αυτί, καμία έκπληξη. Κομματικά και ιδεολογικά ομόαιμοι και ομόσταυλοι με πολλά από αυτά τα ακραία, επικίνδυνα στοιχεία, θεώρησαν χρέος τους να τους καλύψουν.

Απορία προκαλεί η στάση στελεχών του ΚΙΝΑΛ, που ως άλλοι λωτοφάγοι, ξεχνούν τί έχουν οι ίδιοι υποστεί στο πολύ πρόσφατο παρελθόν (και θα υποστούν και στο μέλλον) από αυτά τα φασιστοειδή, και σπεύδουν να σπεκουλάρουν σε βάρος της αλήθειας και των συμφερόντων της πόλης. Και αυτά λόγω της τυφλής μανίας κάποιων αθεράπευτα θεσιθήρων και εξουσιολάγνων, που παραμένουν στους κόλπους τους, που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς να νέμονται μια εξουσία, που πάντως τους στέρησε ο ίδιος ο λαός!

Κορύφωση του παραλογισμού και της κακοποίησης της αλήθειας η θλιβερή ενέργειά τους να κατονομάσουν σαν μπράβο, ένα βιοπαλαιστή, πωλητή των λαϊκών αγορών, και να ζητούν τη σύλληψή του, πιθανώς γιατί δεν είχε ειδική… άδεια από τον κ. Κανελλή ή τον κ. Κλημόπουλο για να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση του ΔΣ και επειδή προσπάθησε να προστατέψει τον προπηλακισμένο από τους «προοδευτικούς μπαχαλάκηδες» πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου!!! Ή δεν του είχαν απονείμει πιστοποιητικό «δημοκρατικών φρονημάτων» ο Γαργάλας και ο Ιάσονας!

Αλήθεια όλα αυτά τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ, όταν σύντομα και πάλι βρεθούν (που θα βρεθούν, όπως όλα δείχνουν) στη θέση του Πάγκαλου και των άλλων, δεκάδων, στελεχών τους, που δημόσια προπηλακίστηκαν και εξευτελίστηκαν χυδαία από ομοϊδεάτες και «συντρόφους» των ΣΥΡΙΖΑίων και των μπαχαλάκηδων, κάποιοι εκ των οποίων «κοσμούσαν» την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τι θα λένε; Ότι φταίει ο «Μπεϊσμός»;  Ή η στήριξη που άκριτα παρέχουν σε τέτοια ακραία αντικοινωνικά και αντιδημοκρατικά στοιχεία;

Σε κάθε περίπτωση προς τους ευαίσθητους ανησυχούντες για την τύχη και την ποιότητα της Δημοκρατίας στην πόλη μας, απευθύνουμε λόγους καθησυχασμού. Όπως σωστά σημειώνουν οι εκλογές έρχονται, η πόλη, από την πρώτη κιόλας Κυριακή, θα έχει και πάλι Δήμαρχο τον Αχιλλέα Μπέο, ακριβώς γιατί τον θέλουν οι πολίτες και όχι τα συστήματα και οι παρέες της διαπλοκής, και η πορεία για την πρόοδο και την ανάπτυξη της κοινωνίας μας θα συνεχίσει απρόσκοπτα. Με όλους αυτούς στο περιθώριο και τον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας.