Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 18:47
Τοπικά

Δήμος Βόλου για Καραμπατζάκη: Στην ανεξάρτητη Ελλάδα ακόμη λειτουργεί η Δημοκρατία






Από το Δήμο Βόλου σχετικά με την «παρέμβαση» πράσινων της Ευρωβουλής για το θέμα της Καραμπατζάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Διάσημη ανά την Ευρώπη έγινε η οδός Καραμπατζάκη, και για να είμαστε ακριβέστεροι το τμήμα της που ορίζεται από μερικές εκατοντάδες τετραγωνικά δημόσιου χώρου, που έγιναν προσωπικές αυλές και πάρκινγκ μιας ομάδας προνομιούχων συμπολιτών. Τούτο μαρτυρεί η «παρέμβαση» κάποιων εκπροσώπων του Ευρωκοινοβουλίου, που πιστοί, προφανώς, στη ρήση «μάθανε ότι…, πλάκωσαν και οι «πράσινοι»» παραγγέλλουν στην κυβέρνηση τις επιθυμίες τους και απαιτούν να γίνουν αποδεκτές.

Βέβαια τα γνωστά πολιτικά καρτούνς από τον Βόλο, που τους έβαλαν, είναι αδύνατον να λειτουργήσουν έστω και μια φορά χωρίς να γίνονται περίγελος, γι αυτό και η νέα τους απόπειρα δεν είναι παρά ένα φιάσκο. Εκτός κι αν οι περίφημοι αυτοί «πράσινοι» και οι εν Βόλω διαβιούντες εταίροι τους – εργολάβοι, αμφισβητούν την κυριαρχία της Ελληνικής Δημοκρατίας και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, στην οποία οι ίδιοι έχουν προσφύγει (!) και δεν υπολογίζουν την απόφασή της, υποκαθιστώντας την από την φίλα, προφανώς, προσκείμενη κυβέρνηση.

Επειδή, όμως, πέραν της γραφικότητας πρασίνων, ροζ και λοιπών εμπριμέ και εγχρώμων τύπων της κοινωνίας, η Δημοκρατία σε αυτό τον τόπο ακόμα λειτουργεί, ακόμη και με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα τους συνιστούσαμε λίγη ακόμα υπομονή και εμείς θα τους καλέσουμε, ως επίτιμους προσκεκλημένους μάλιστα, στα εγκαίνια του έργου, για να το απολαύσουν μαζί με τις χιλιάδες των συμπολιτών μας, που δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και το περιμένουν για να αναβαθμιστεί η ποιότητα της ζωής τους. Επιτέλους τα κυβενρητικά στελέχη ας μαζέψουν όλους αυτούς τους γραφικούς της πολιτικής, που αρέσκονται να αυτοπροσδιορίζονται και σαν προοδευτικοί, και ας τους εξηγήσουν ότι στη Δημοκρατία αποφασίζουν οι πλειοψηφίες και όχι οι μειοψηφίες και το αντίθετο συμβαίνει μόνο σε φασιστικά καθεστώτα. Και να ξέρουν ότι στο Βόλο η Δημοτική Αρχή είναι εκείνη που παίρνει τις αποφάσεις με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, προς τους οποίους και μόνο, άλλωστε, λογοδοτεί