Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 14:05
Τοπικά

Δήμος Βόλου για αστειότητες Κανελλή: Κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες…






Από το Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη απάντηση για τους αστείους ισχυρισμούς του συμβούλου Κανελλή:

Κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες. Την περιπαικτική, πλην σοφή, λαϊκή παροιμία μας φέρνει στο νου η ανώριμη και ιλαρή συμπεριφορά του συνήθως οργίλου Νίκου Κανελλή, που, προκειμένου να δηλώσει και αυτός την παρουσία του, έφθασε σε σημείο να «βλέπει» τον εαυτό του, και την οικογένειά του(!), ως στόχους επίθεσης από τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, και μάλιστα να τον καθιστά υπεύθυνο για ό,τι του συμβεί!!!

Πέραν του αυταπόδεικτου του γελοίου του πράγματος, υπάρχει, πάντως, ένα θέμα ακριβώς γιατί κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιες ακριβώς δραστηριότητες ασκεί ο κ. Κανελλής, στη διάρκεια των οποίων ενδεχομένως να του συνέβαινε κάτι. Η συνεχώς προκλητική και προβοκατόρικη παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που πάντα συνοδεύεται με την πρόκληση επεισοδίων, είναι ενδεικτική και των επιδιώξεων και προθέσεών του. Μπορεί, άλλωστε, ο καθένας, μέσω των πρακτικών, να διαπιστώσει σε τι ακριβώς αποσκοπεί η παρουσία του, όχι πάντως στην παραγωγή έργου.

Σε ό,τι αφορά τον κ. Μπέο πάντως ας είναι ήσυχος. Όσοι τον γνωρίζουν, έστω και λίγο, ξέρουν ότι αφ’ ενός μεν λειτουργεί πάντα χωρίς «κουκούλες», κάθε είδους, αφ’ ετέρου δε περιπτώσεις σαν του Κανελλή, δεν τον απασχολούν. Εχει πολύ πιο σοβαρά και σημαντικά ζητήματα που αφορούν την πόλη και τους πολίτες για να ασχοληθεί.

Ο Κανελλής μπορεί να μείνει με το Φίφη να μοιράζονται τις ανησυχίες τους για την παγκόσμια επανάσταση…