Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 15:43
Τοπικά

Δήμος Βόλου: “Αμετανόητος και προκλητικός ο Μόσχος”






Απάντηση στον πρώην αντιδημάρχο Βόλου και δικηγόρου, Νίκο Μόσχο, ο οποίος είναι και ο νομικός σύμβουλος των κατοίκων που διαμαρτύρονται για την κατασκευή αντλιοστασίου στην περιοχή «Αστέρια» Αγριάς, δίνει ο Δήμος Βόλου με σημερινή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αμετανόητος και προκλητικός ο πρώην αντιδήμαρχος Βόλου, Νίκος Μόσχος, υπεύθυνος, τότε, για όλες τις διαδικασίες που “έτρεξαν” για το θέμα της κατασκευής του αντλιοστασίου στα “Αστέρια” και σήμερα νομικός υποστηρικτής της άποψης για ουσιαστική ματαίωση του έργου, παλεύει απεγνωσμένα να αποποιηθεί των ευθυνών του, μεταφέροντας τες στη σημερινή Δημοτική Αρχή.

Και μάλιστα έχει το απίστευτο θράσος να δηλώνει ότι “ο απολογισμός του έργου μου ως αντιδημάρχου έχει κριθεί και αξιολογηθεί” όταν είναι γνωστό ότι πρώτος εγκατέλειψε το ναυάγιο της δημαρχίας Σκοτινιώτη, αποφεύγοντας να επανεκτεθεί στην εκλογική διαδικασία, νομίζοντας ότι έτσι θα απέφευγε την κοινωνική αποδοκιμασία και τον διασυρμό, που οι πολίτες επιφύλαξαν στους πρώην “συντρόφους” του, επαγγελματίες… σωτήρες της πόλης.

Ο κ. Μόσχος και όσοι λειτουργούν με τέτοιες λογικές ας αντιληφθούν ότι αυτή η Δημοτική Αρχή λειτουργεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αναλαμβάνει πλήρως τις ευθύνες της έναντι της κοινωνίας και των πολιτών, χωρίς μικροπολιτικά και ιδιοτελή συμφέροντα. Την αλήθεια, άλλωστε, τους την έδειξε η ετυμηγορία του λαού!».