Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 11:59
Τοπικά

Δήλωση Κ. Αγοραστού για τις υποψηφιότητες Λιούπη και Καλτσογιάννη






Σε ετοιμότητα βρίσκεται, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός, για τη συγκρότηση του συνδυασμού του που θα διεκδικήσει εκ νείου την ψήφο των πολιτών στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με δεδομένο ότι θεωρείται βέβαιη η συμμετοχή των Γ. Καλτσογιάννη και Θ.Λιούπη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο ίδιος κάλεσε στελέχη από όλους τους χώρους να στελεχώσουν το συνδυασμό του.Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του: «Είμαστε μια παράταξη που έχουμε συγκροτήσει ένα δημοκρατικό μέτωπο και αποδείξαμε στην πράξη ότι μπορεί να κάνει συνέργειες, να βγάζει στελέχη, να δίνει ελπίδα και όραμα σε όποιον συμμετείχε. Έφερε τη συλλογική εργασία από κάτω προς τα πάνω. Εμείς αναγεννιόμαστε.
Ο κ Αγοραστός επισήμανε με νόημα πως “στην παράταξη μας δεν είμαστε στατικοί και καλούμε όλους όσους θέλουν να προσφέρουν για μία Περιφέρεια που προσφέρει. Θέλουμε ανθρώπους με όραμα και όρεξη για δουλειά. Χρειαζόμαστε μια δημιουργική ανατροπή για ακόμα μια φορά μετά το 2010.Εμένα είναι χαρά μου που είμαστε οι μόνοι που αναδεικνύουμε στελέχη. Μάλιστα στελέχη που είναι περιζήτητα»