Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 20:39
Τοπικά

Γ. Πατούλης: Καμία αντίθεση με το Δήμο Βόλου για τα “κόκκινα” δάνεια – Θαυμασμός για το έργο που γίνεται στην πόλη






Ιδιαιτέρως αυστηρός εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M.  απέναντι σε όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγμα μεταξύ της ΚΕΔΕ και του Δήμου Βόλου, με αφορμή τις πρωτοβουλίες των ΟΤΑ για τα “κόκκινα” δάνεια.

Εκφράζοντας αρχικά τον θαυμασμό του για την χριστουγεννιάτικη ομορφιά του Βόλου, μίλησε για ουσιαστική και διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων από τη σημερινή δημοτική αρχή, η οποία φέρνει το χαμόγελο στους δημότες, ενώ υπενθύμισε και το κοινωνικό έργο μέσα από το διαδημοτικό δίκτυο δομών υγείας, όπως για παράδειγμα τα ΚΕΠ υγείας, στα εγκαίνια των οποίων βρέθηκε και ο ίδιος στο Βόλο.

Για το σοβαρότατο θέμα των “κόκκινων” δανείων και εξηγώντας βήμα προς βήμα τη θέση της ΚΕΔΕ, όπως αυτή προέκυψε από το Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία αντίθεση και εμφανίστηκε ανοιχτός σε κάθε πρόταση, αφού, όπως τόνισε, “είμαστε σε αχαρτογράφητα ύδατα, τα οποία χαρτογραφούμε καθημερινά”.

Ερωτηθείς ευθέως εάν υπάρχει πρόβλημα με τη δημοτική αρχή Βόλου και τον εκλεγμένο δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο, ο κ. Πατούλης είπε αυτολεξεί: “Η δημοτική αρχή του Βόλου είναι στον απόλυτο βαθμό συντεταγμένη στην προσπάθεια που ορίζει η αυτοδιοίκηση και προφανώς η ΚΕΔΕ, να προσπαθεί για τον Δημότη και να κάνει το καλύτερο. Εμείς αυτό έχουμε καταλάβει. Αυτό βλέπουμε κάθε φορά που επισκεπτόμαστε το Βόλο. Και όποιος θεωρεί ότι με ψέματα μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα, ρήγμα στη σκέψη και στο μυαλό του θα κάνει μόνο. Καλές γιορτές, ευτυχία, χαμόγελο και καλά μυαλά στους άμυαλους”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη