Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 12:16
Τοπικά

Γ. Μουλάς “Η χειμερινή κολεξιόν της κυρίας Οικονόμου”






Με νέα απάντηση στις αιτιάσεις της Νατάσσας Οικονόμου επανήλθε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, κ. Γιώργος Μουλάς, στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Η κυρία Οικονόμου αν και ασχολείται χρόνια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, πιάστηκε τελείως άσχετη και εμπαθής. Δεν γνωρίζει, ότι τα ψηφίσματα έρχονται για καυτά θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, που απασχολούν κυρίως τους δημότες της πόλης μας (πχ τους αγρότες, κλείσιμο εργοστασίων κτλ); Ήθελε και αυτή να πει κάτι και πέταξε μία κοτσάνα ολκής στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν σταματά όμως εκεί, συνεχίζει το τροπάρι, που ξεκίνησε ο ρίψασπις προκάτοχός της, δηλαδή να εμφανίσει την Δημοτική Αρχή σαν αντισημιτική παράταξη!
Η ευκαιριακή αναφορά στην μνήμη του Ολοκαυτώματος έγινε από την κυρία Οικονόμου, χωρίς να αποτελεί θέμα συζήτησης ή να απασχολεί την επικαιρότητα. Αν πραγματικά το πίστευε και το ήθελε, θα είχε καταθέσει Πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως έκανε η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης για τους αγρότες και θα τοποθετούνταν όλες οι παρατάξεις.
Με αυτή την αρπακολατζίδικη τακτική της το μόνο που επιτυγχάνει είναι ο ξεπεσμός ακόμη περισσότερο της πρώην δημοτικής αρχής Σκοτινιώτη, που δεν θυμάμαι να έφερνε ψηφίσματα υπέρ των Εβραίων είτε σε επετείους είτε για άλλο λόγο.

Η Δημοτική Αρχή τιμά την μνήμη του Ολοκαυτώματος και για το λόγο αυτό συμμετέχει στις εκδηλώσεις την επόμενη Κυριακή 7-2-2016, όπου ένας εκ των ομιλητών θα είναι ο κ. Θάνος Θεοδώρου
Τελειώνοντας, προτρέπω την κυρία Οικονόμου ας αφήσει τις υποκρισίες και την φτηνιάρικη αντιπολίτευση, που εξαπολύει εναντίον μας, διότι δεν μας αγγίζουν. Με τέτοια ψέματα και θεατρινισμούς, δεν πείθει κανένα. Εκτός και αν θεωρεί πραγματικά «τις ανοησίες εργόχειρο και φτιάχνει την χειμερινή κολεξιόν της».