Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 10:35
Τοπικά

Γραφική ύλη για αδύναμες κοινωνικά ομάδες συγκεντρώσουν οι εργαζόμενοι στο ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ






Για 2η χρονιά οι εργαζόμενοι του Κ.Ε.Κ.Π.Α – Δ.Ι.Ε.Κ ανέλαβαν την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση γραφικής ύλης εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, την οποία και θα θα διαθέσουν σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαομένων του Κ.Ε.Κ.Π.Α – Δ.Ι.Ε.Κ έχει ως εξής: “Για 2η Χρονιά Συγκεντρώνουμε Γραφική Ύλη για τις Αδύναμα Κοινωνικές Ομάδες.

Η νέα σχολική χρονιά 2016- 2017 είναι προ των πυλών.

Πολλά παιδιά, ωστόσο,  θα ξεκινήσουν το σχολείο με πολλές στερήσεις.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ όσοι έχουν το περιθώριο στο δικό τους προϋπολογισμό, να προσθέσουν, ότι μπορούν για το μαθητή που το έχει ανάγκη.

Στην αγορά της γραφικής ύλης για το  δικό σας παιδί, προσθέστε και ένα τετράδιο ή ένα μολύβι ,μια  γόμα ή μια ξύστρα, μια τσάντα  κ.λ.π., υλικά τόσο μικρά, αλλά απολύτως απαραίτητα για τη σχολική χρονιά των παιδιών οικονομικά αδύναμων οικογενειών.

Τα είδη γραφικής ύλης θα συγκεντρώνονται στο Κτήριο της Διοίκησης της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ. Προύσσης  22 από την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, έως και την Παρασκευή 16  Σεπτεμβρίου 2016 και ώρες 8:00 – 16:00 .τα οποία και θα διατεθούν στο  Ορφανοτροφείου Βόλου καθώς και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για να διανεμηθούν σε παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών  ως προσφορά Όλων των εργαζομένων της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ. αλλά και των ευαισθητοποιημένων πολιτών του Δήμου Βόλου που πάντα μας στηρίζουν”.