Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:15
Παραπολιτικά

Γλεντάει μαζί τους ο Αχιλλέας Μπέος!!!






Εχουν πάθει παράκρουση οι «προοδευτικάριοι» της πόλης, κάτι τύποι σαν το Σκοτινιώτη, τον Μπάμπη Τσαμπάζη (!!!), φυσικά τον Γαργάλα, με την πρόταση του Αχιλλέα Μπέου για παρέμβαση του Δήμου Βόλου υπέρ των δημοτών με «κόκκινα» δάνεια που απειλούνται να χάσουν την πρώτη τους κατοικία και επιστράτευσαν μέχρι ένα σιδηροδρομικό που νομίζει ότι είναι ποιητής να λοιδωρήσει και να αμφισβητήσει την πρωτοβουλία.

Βαθιά νυχτωμένοι, απλώς πικραμένοι και άρρωστοι από το στερητικό σύνδρομο της εξουσίας, ούτε καν γνωρίζουν τι περιέχει η πρόταση και ποιους αφορά, έσπευσαν να γράψουν όποια ΠΑΠΑΡΙΑ τους κατέβηκε.

Προσωπικώς δεν γνωρίζουμε αν και πότε μπορεί να ευοδωθεί αυτή η πρωτοβουλία (πιστεύουμε πως ναι, αλλά…)  και τι πιο φυσικό από το να περιμένουμε να δούμε. Εκείνο που γνωρίζουμε όμως είναι ότι ο Αχιλλέας Μπέος είναι μια δεκαετία τουλάχιστον μπροστά και πως όλοι αυτοί είναι ιδιαιτέρως χρήσιμοι για να… γλεντάει ο ίδιος ξεφτιλίζοντας τους καθημερινά στα μάτια της Κοινής Γνώμης, που κάποτε τους…πίστευε!!! Και περίμενε από αυτούς πράγματα!!!